REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Directorul INFP, anunț ÎNGRIJORĂTOR: „Un cutremur de peste 6 grade, aşteptat în 2017 în România”

Directorul INFP, anunț ÎNGRIJORĂTOR: „Un cutremur de peste 6 grade, aşteptat în 2017 în România”

Replica API 12 februarie 2017 | 11:29 316

Avertisment șoc pentru români din partea directorului științific al Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului. Mircea Radulian susține ipoteza emisă de seismologii britanici şi americani în mai multe tratate de specialitate, care spun că în anul 2017 este foarte probabil să se producă un cutremur de mare magnitudine în România, conform stiripesurse.

"Ce spuneau ei despre 2017 e un lucru care se repetă de câţiva ani. Într-adevăr, există o probabilitate destul de mare ca în România să se producă un cutremur de peste 6", a declarat Mircea Radulian, potrivit click.ro.

Citește și: O mare actriță, declarație controversată despre protestatari: 'Cu proștii n-am ce discuta'

Anunțul vine la 3 zile de la cutremurul cu magnitudinea 5,1 care a avut loc în Vrancea, seism care a fost resimţit şi în Bucureşti. Ulterior, INFP a revizuit magnitudinea seismului la 5. Şase minute mai târziu, a avut loc un al doilea cutremur, cu magnitudinea 3.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este inadmisibil sa spuna asa ceva. In primul rand ar trebui sa aiba o aplicatie care sa avertizeze toti romanii in timp real GRATIS !!! Altfel nu vad rostul acestei institutii...doar sa ne spuna pe urma dupa ce cad cladirile cate grade a avut...
3
3
Boule. Tembelo.
5
5
Uite asa ai gasit tu o legatura intre Iohannis si activitatea seismica din Vrancea.Pesedei tampiti.
5
4
Va fi un cutremur. O sa vedeti! Si dupa cutremurul asta, fiul lui dumnezeu se va pogori pe pamant. O sa vedeti... Hancu stie asta da' nu vrea sa o spuna. Ca sa ne fiarba...
2
5
Niciun expert din lume nu poate anticipa asa ceva. Tampitii astia se baga in seama pt ca, la o adica, sa nu spuna lumea ca dorm pe ei. Mai bine sa nu cobeasca, secaturile...
10
3
Sa-l aduca pe ala cu ligheanul sa ne prezica daca o sa fie sau nu. Il mai stiti?
8
2
Nu fiti ingrijorati,mafiotii stau in cladiri sigure,asa ca veti fi condusi in continuare de sistem si dupa ce vor muri multi romani normali,modesti. Iohannis va fi fericit ca romanii or sa aiba necazuri mari si normal,Grindeanu si Dragnea vor fi de vina ca a fost cutremur. Arafat va fi demis ca nu a putut sa se teleporteze si sa ajute simultan miile de victime,deci la puscarie cu el.
10
6
cine sunt prostii, bre , seismologii? oricum, pana nu ne zice nea Gica Marmureanu cum sta treaba cu cutremurul, nu credem.
3
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108