REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Directorul RADET: Nu există posibilitate financiară să plătim această datorie

Directorul RADET: Nu există posibilitate financiară să plătim această datorie

Replica API 10 septembrie 2018 | 00:02 488

Constanţa rămâne fără apă caldă! Consiliul de Administrație al Electrocentrale Constanța S.A., prin decizia nr. 11/07.09.2018 a hotărât emiterea unui preaviz către RADET Constanța, document prin care aduce la cunoștință faptul că, dacă până la dată de 26 septembrie a.c., conducerea regiei nu va urgența să își plătească o parte din sumele pe care le datorează către Electrocentrale Constanța S.A. și nu va prezența un plan de eșalonare a debitelor, va sista furnizarea apei calde către toți consumatorii racordați la sistemul de termoficare al municipiului Constanța, începând cu dată de 27 septembrie a.c. Directorul RADET spune că nu sunt bani pentru a achita aceşti bani.

„După cum se ştie, este o situaţie care vine din urmă, nu e o problemă a RADET. Este neplata la timp a subvenţiei. Aceasta a generat aceste datorii istorice. Subiectul este cunoscut. De când s-au divizat din Elcen Bucureşti, valoarea plăţilor făcute de RADET către Electrocentrale Constanţa depăşeşte valoarea facturilor. Am plătit mai mult decât au facturat. Nu există component în structura de tarif pentru achitarea datoriilor istorice. Acestea nu se pot achita. În schimb, în loc să plătim facturile curente, facem plăţi pentru datoriile istorice“, a declarat, pentru Replica, Liviu Popa, directorul RADET. „Nu există posibilitate financiară să plătim această datorie până pe 26 septembrie“, a conchis directorul.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
MARS AFARA DACA NU STII SA CONDUCI SI SA FII CERCETAT PENTRU NEGLIJENTA IN SERVICIU. NOI AM PLATIT FACTURILE LA ZI, DECI VREM CONDITIILE PLATITE!!
2
0
Dar sa va luati salariile nemuncite, aveti bani???? Rusine sa va fie!!
4
0
Daca vreti sa nu se opreasca apa calda trebuie sa votati miscarea populara si pe presedintele Traian
4
3
SI VINE SALVATORUL FAGADAU SI REZOLVA SITUATIA!ALTFEL NU MAI POATE SA PROSTEASCA OAMENII CARE L AU VOTAT
3
2
Dispare subventia,sa va vad!
7
1
Pai asta incercam sa va spunem si noi de ceva timp:lasati oamenii sa se debranseze,ca in toate tarile civilizate au gaze,individual,nu depind de nici un colos numit radet sau cet,fiecare e responsabil sa isi traga gaze..pana cand credeati ca mai tineti ceva falimentar in picioare,pentru numele lui Dumnezeu..lasati-ne sa ne punem gaze.
4
2
stie toata lumea ca radet sunt hotii hotilor sub obladuirea primariei dar pulimea ce a asteptat? sa ii lase fara apa calda vreo 3 luni sa vezi cum isi gasesc bani de gaze. Jegurile astea de radet mai exista in Cta si Buc in alte orase nu mai sunt demult
13
2
Cineva pe aici zicea ca cetu a fost una din bancile madascarului fugar. Chiar nu vrea nici un vajnic DNA sa vada cum s-au dus banii furati de RADET pentru primarie si cei de acolo? S-a ajuns ca radetii iau salarii si muncitorii de la CET nu. E jignitor pentru munca celor care chiar produc caldura.Radetul doar o vinde si tine toti banii si nu da ce trebuie cetului . Rusine! Treaba e ca vine iarna
10
1
directoru asta de la radet trebuie impuskat , e un ne simtit si hot, ei prima data is trag salariile Lor nesimtite sii apoi lasa gropin in tot orasul ne acoperite sa vada lumea k se lucreaza,la centrale toti beau noaptea si spala covoare sa mai faca un ban...
9
1
Subminarea economiei de stat si complice la tradare nationala doar cateva din acuze,n a facut el? ok atunci retinut pana pune la dispozitie toate probele necesare la dezincriminarea sa.Sa spuna cu nume si prenume de ce a ajuns compania in situatia asta? cine?Altfel e complice
12
0
Nu pot sa cred! Cum, cand dl Popa ne sfatuia anul trecut sa nu ne debransam, ca pretul la RADET e mai mic decat factura la gaze?! Normal ca e mai mic, daca nu ai caldura deloc, nu mai ai ce sa platesti, logic!
20
1
Asa fac in fiecare an, si apoi se rezolva. ca sa mai fie o stire .... soc !
9
3
Si daca nu sunt capabili sa furnizeze apa calda, de ce fac probleme celor care au gaze si vor debransarea ? Mortii mamii lor de comunisti ieftini !
20
1
Europeanule daca atat de duce mintea nu ma mira faptul ca faci parte din categoria persoanelor cu intelect redus care stiu numai sa injure .
7
9
doar asa sa scapam de firma de banditi in frunte cu infractorul popa. Inchideti sandramaua ! Si nu uitati : muie dragnea, muie pesede !!!
17
4
Hai, strangeti tarabele si mars la fier vechi cu capusa numita RADET!!!
14
3
Si se tot mira de ce se debranseaza lumea de la radet.
18
2
cele doua intreprinderi au consilii de administratie alcatuite din lichele politice ce iau bani pe taiatul de frunza. la randul lor, directorii au angajati alte lipitori pe postul de consilieri. desfiintati aceste CA-uri pline de atarnatori aka nesimtiti patentati ce ridica salarii ametitoare pentru care nu fac absolut nimic.
22
1
Ptr ce luati salariile astronomice , doar ca sa gasiti scuze si sa va pasati de la unul la altul responsabilitatile ? Daca nu sinteti capabili plecati si lasatii pe altii care sint profesionisti , ati adus la sapa de lemn toata termoficarea care e putreda nu ati facut nimic bun ptr orasul asta !
24
1
Dar bani de investitii cum ati avut?De masini noi,de utilaje,de retehnologizari ale punctelor termice!!! Unde sunt banii care se factureaza de la POPULATIA Constantei? Oricum pretul Gcal calculat de voi cei de la RADET este umflat fata de cel produs de CET cel care produce caldura!!! Cine are de pierdut? Populatia constanteana. Domnule Director L.Popa nu esti bun de maneger, lasa pe altul mai capabil.
29
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108