REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Directorul USR-ist al Avia Motors, în conducerea CT BUS, în locul unui liberal

Directorul USR-ist al Avia Motors, în conducerea CT BUS, în locul unui liberal

Mirela PASCAL 2 iunie 2023 | 00:00 3707

Dacă tot au rămas fără viceprimar, USR au reușit să compenseze, cumva, pierderea, prin numirea unui membru în Consiliul de Administrație al CT BUS. Pentru asta, a  fost nevoie să se elibereze un loc. Sacrificatul de serviciu a fost liberalul Gelu Sauciuc, fiind înlocuit de Adrian Gorcea, directorul Avia Motors.  

Directorul USR-ist al Avia Motors, in conducerea CT BUS, in locul unui liberalAdrian Gorcea

Adrian Gorcea nu este un nume controversat la Constanța. În afară de statutul său politic, și anume membru USR, aflăm că este directorul executiv al Avia Motors Constanța încă din 2015, membru, la un moment dat, în conducere RAJDP  și… cam atât. De miercuri, 31 mai, este și în conducerea CT BUS, după ce a fost votat în ședința AGA, în locul lui Gelu Sauciuc, de la PNL. Cel din urmă nu a mai avut șansa de a i se prelungi mandatul, sau nu s-a dorit, așa că USR se bucură de o nouă performanță, după ce a rămas fără viceprimarul Florin Cocargeanu, acesta din urmă fiind eliberat din funcție recent.

Directorul USR-ist al Avia Motors, in conducerea CT BUS, in locul unui liberalGorcea nu este străin de CT BUS. A mai fost în Consiliul de Administrație în 2021, însă nici nu a încălzit bine scaunul că a trebuit să-l elibereze, după doar șase luni de la numire.

În prezent, tabloul CA al CT BUS este format din Ștefan Bitoleanu - USR, Adrian Dan Dugăiașu -PNL, Iorgu Paraschiv, membru neafiliat politic, Adrian Gorcea-USR , Sorin Petrică Țuțuianu- PNL.

Ce experiență are Gorcea!

Gorcea a absolvit Facultatea de Utilaj Tehnologic și are master în Inginerie Mecanică, și are peste 25 de ani de experiență în vânzări, marketing și management în diverse domenii (IT, construcții, auto, asigurări, beneficii extra-salariale, training și dezvoltare personală). În perioada 2007-2012 a fost director National de Vânzări la SODEXO PASS România, anterior fiind manager regional de vânzări la aceeași companie. În perioada 1997 – 2002 a fost director de vânzări la TECAR (VW, Audi, Skoda, Mazda, Fiat, Alfa Romeo), iar înainte de asta a fost manager regional-rețea de dealeri la Daewoo Automobile România.

Așadar, USR și PNL și-au împărțit frățește funcțiile în conducerea CT BUS deși, dacă ar fi să ne luăm după bârfe, și Paraschiv ar fi simpatizant PNL, însă nu cu acte în regulă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
SORIN SEPTIMIU COMAN, nu vrei tu sa iei o M.U.I.E. ?Nici nu l a uns bine ca ai si inceput sa l lingi in c*r , Rusinica
11
1
Este un tip inteligent si plácut.Are experientá managerialá deci va fi ok acolo! Baftá maximá
3
13
hahahahahahahahahahahahahah
4
0
Pai pe esergep l-ati uitat? Sau asteptati sa se reabiliteze cazierul sa-l puneti la butoane? Lupule, cum e?
8
0
Toti se aboneaza la bani,dar de angajatiii CT BUS nu le pasa, de ce nu dati conditiile de munca din halele.CT BUS si salariile mecanicilor, toti numai dupa furat.Rusineee
10
2
Nu este nicio diferenta intre USR Constanta si celelalte partide , apar tot felul de indivizi controversati care isi gasesc un loc caldut la stat , statul degeaba mai exact ! Dupa incompetentul viceprimar Cocargeanu , acest b**u al USR Constanta , gasca cipaneasca Caragheorhe - Garip - Ochiulet ,aplicand criteriul meritocratiei dupa un algoritm doar de ei stiut , vine cu acest politruc sa capuseze si gura lui regia de transport. Este un jaf generalizat la nivelul acestor consilii de administratie ale statului iar USR se comporta exact ca detestabilele partide PSD si PNL ,
19
5
Să manancă și gura lui din ciolan Sau corb la corb nu-și scoate ochii Iese cașcaval nu contează cine urmează
12
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108