REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Discuția halucinantă între polițist și Alexandra: 'Hai, ce vrei? Nu mai ține linia ocupată'

Discuția halucinantă între polițist și Alexandra: 'Hai, ce vrei? Nu mai ține linia ocupată'

Replica API 29 iulie 2019 | 22:16 339

Alexandra Măceșanu, fata răpită, violată și ucisă de Gheorghe Dincă, a avut în ultimele clipe din viață o discuție telefonică cu polițistul care a preluat apelul de la operatorul STS. Vă prezentăm mai jos un fragment obținut pe surse de Digi24.

Potrivit surselor Digi24, Alexandra a fost timorată de polițist și o inhiba prin atitudinea lui, ba chiar ar fi fost recalcitrant. De asemenea, tânăra le-a dat polițiștilor un detaliu elocvent care reducea aria de la 250 de case la jumătate. Nu le-a zis cartierul exact, dar le-a dat un indiciu, mai spun sursele.

În plus, faptul că Alexandra suna și închidea apelurile era din teama că vine criminalul ei.

Un alt detaliu șocant: polițistul nu a crezut că ce se întâmplă este chiar așa cum relata fata, deși plângea și era terifiată.

Discuția dintre polițist și Alexandra

Polițist: Hai, ce vrei?

Alexandra: Am fost răpită și violată. M-a luat...

Polițist: Unde ești, mă?

Alexandra: În Caracal, în Caracal!

Polițist: În Caracal, unde?

Alexandra: În Caracal...

Polițist: Bine, bine, stai acolo. Rămâi acolo că îți trimit eu echipaj, dar nu mai ține linia ocupată.

Alexandra: Vine și mă bate iară. M-a violat!

Potrivit surselor, polițistul de la IPJ Olt i-a spus de trei ori Alexandrei să rămână unde se afla, în condițiile în care era răpită și legată cu sârmă.

Același polițist, după o oră de la această discuție, a sunat la STS să întrebe cum se face localizarea unui apel pentru că nu știa. Această conversație a durat circa 10 minute.

sursa: Digi24

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
V-ati convins ce imbecili lucreaza in politie si in toate structurile statului? S-a dus vremea protestelor pasnice! Trebuie sa ne unim cu totii, sa intram peste guvernul asta de cacat si sa-i linsam pe toti! Alta solutie nu este!
3
1
politistul care a preluat apelul trebuie dat afara imediat
6
0
Este vina tuturor institutiilor pt ca numeroase apeluri false nu au fost amendate si mediatizate
7
0
Si de la alte institutii primim aceasta fraza cretina: nu tineti linia ocupata. Sunt bolnavi cu totii de folosesc acelasi cliseu doar ca sa te expedieze, ca sa nu-ti dea un raspuns atunci pe loc, la telefon. Mi s-a intamplat de multe ori. De ce? Pt ca sunt angajate habarniste, rude cu si cu, si nu stiu nimiccccc !
9
0
Astia sunt politistii cu coaie care toata cariera au cautat locuri calde si nu mai spun de capacitatile lor intelectuale! Afara cu cei care fac astfel de greseli ce tin de viata si integritatea oamenilor!
7
0
Politistii si interlopii - mai ales tiganii -sunt o fratie pe bani grei si cu protectie politica. Ne privesc cu superioritate. Serviciile sunt pasive si poate complice. Ce tara trista...
14
2
Iese la pensie la 50-55 ani, cu 5000 lei, il doare la pix. Toti acesti agenti care se plimba cu bulanul pe strada, ar trebui trecuti la politia locala. La politia nationala sa ramana numai judiciarul.
8
5
Faga cat semeni cu acest imbecil de politist ...acelasi Profil aveti...de imbecili
5
1
Cunoasteti replica? Era o serie de reclame care au fost interzise de militieni ca sunt denigrati pt ca ei sunt mai destepti ca militienii din clip. O sa se faca film dupa cazul cu politisti prosti si iar se vor supara
6
1
E plin sistemul de Nitoi Cristinei corupti si imbecili: Nutoiil adjectiv care ia o gramada de bani ca sa nu faca nimic,era de fapt bara bara fuinfractorul,care.i repara masina.Cit de prostan sa fiu ca sa nu faci nimic...politia romana in actiune.Ca sa amendeze unul ce s.a oprit un minut sa.si ia ceva,sint buni,dar fetele trimise de prixeneti afara sau omorite,asta nu.i treaba lor.Ii mai auzi pe la tembeluziuni ce profesionisti sint ei,semianalfabetii spagari. Vinde tiganimea tigari de 30 de ani in mangalia,si ei nu vad nimic,de profesionisti si spaga in ochi ce sint! muriti ba!
8
1
nu uitati si celelalte jigodii vad ca acum il baga pe amaratul asta la inaintare de procurori nu mai zic nimic, jigodii de sus pana jos, lumea a 3a frate !!!
12
0
Politistul trebuie linsat, cum il cheama sa stie toata tara.
16
1
Din discutie se pare ca politistul asta a fost deranjat de telefonul asta si tot incerca sa termine cat mai repede convorbirea.
28
1
Ce s-a intamplat este jalnic si mai jalnic daca calaul avea in casa pungi frigorifice Faptul ca fata calaului o interesa de cainii turbati fin curte mai mult decat de fapta monstrului denota nesimtirea transmisa genetic .
15
1
cum il cheama pe jigodie l-as omora cu mare placere
18
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108