REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

DISCUȚIE între tineri, în autobuz: 'Îl vezi pe ăla? Îi FUR telefonul din mână și fug!'

DISCUȚIE între tineri, în autobuz: 'Îl vezi pe ăla? Îi FUR telefonul din mână și fug!'

Replica API 16 noiembrie 2019 | 00:00 324

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, care a lucrat ca mecanic în Spania, și care a comis în trecut o tâlhărie, a recidivat. În timp ce se afla cu niște amici într-un autobuz, i-a smuls telefonul din mână unei persoane și a fugit, dar nu înainte de a-și anunța prietenii cu privire la ce avea de gând să facă.

Instanța de fond a constatat că, din referatul de evaluare atașat la dosarul cauzei reiese că există perspective de reintegrare socială a inculpatului în contextul în care acesta conștientizează consecințele faptelor sale, este implicat în activități lucrative și riscul de săvârșire a unor infracțiuni este unul mic. Astfel, instanța a apreciat că, la acest moment, inculpatul a înțeles gravitatea faptelor sale, o regretă și se poate reintegra social, motiv pentru care va aplica o măsură educativă neprivativă de libertate, fiind vorba de măsura educativă asistării zilnice pe o durată de 6 luni. Decizia nu este definitivă. Una dintre cunoștințele inculpatului a declarat, în fața organelor de urmărire penală că a urcat în autobuzul nr.5-40, cu direcția către stația gară. A stat în autobuz jos pe scaun împreună cu un amic, iar inculpatul a stat în spatele lor. La un moment dat, inculpatul i-a spus că a văzut un tânăr care stătea în spatele autobuzului și dorește să-i fure telefonul mobil din mână și să fugă. I-a răspuns că nu este de acord cu acest lucru și nu dorește să fie implicat în așa ceva. Când autobuzul a ajuns l-a stația Unirii, acesta i-a furat telefonul mobil și a fugit, urmat de victimă. El a rămas cu amicul său în autobuz și și-au continuat drumul către serviciul mamei sale. În aceeași zi spre seară, s- a întâlnit cu inculpatul și a văzut că avea la el telefonului mobil pe care îl sustrăsese. Fiind audiat în calitate de suspect/inculpat, tânărul a recunoscut săvârșirea infracțiunii reținută în sarcina sa.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe strazile paralele cu delfinariul spre stadion dupa ora 9, ti-e frica sa mai circuli pe jos pentru ca sunt multi derbedei pe la colturile strazilor si politia care parca zici ca nu-i se face ca nu-i vede.
0
0
Il vezi p-ala? O sa fac parnaie ca prostul din cauza lui!
1
0
discutie intre 2 useristi!
2
5
Oameni lui Memet Ridvan de la comunitara, pupincuristul lui Steflea la tura de noapte dorm acasa in loc sa patruleze pe strazi in Cernavoda,daca nu credeti verificati prin sondaj! Sa tot fi bugetar in Cernavoda!
6
0
Lighioana inainte sa urce in autobuz pe la sofer sau se plimba moca?parca aveati camere in autobuz, politia ce pazeste, doarme in bocanci?afara cu incompetentii si mai dati-le teste sa vedeti daca mai pot alerga dupa infractori, ca au facut niste burti, de la salariile alea mari si de la stat si taiat frunze la caini pe bani grei
7
2
Jandarmi,politisti locali in civil pe mijloacele de transport in comun precum insotitorii de zbor antitero pe avioane!
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920