REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Discuţii aprinse la Direcţia de Finanţe. Sindicaliştii: Parlamentarii constănţeni nu au ieşit public în sprijinul nostru!

Discuţii aprinse la Direcţia de Finanţe. Sindicaliştii: Parlamentarii constănţeni nu au ieşit public în sprijinul nostru!

Replica API 22 iulie 2013 | 00:00 98

Sediul regionalei va fi la Galaţi?

Sediul regionalei va fi la Galaţi?

În timp ce în ţară sute de oameni din Timişoara au ieşit în stradă încercând să convingă guvernanţii să revină asupra deciziei de mutare a sediului ANAF regional la Deva, la Constanţa discuţiile aprinse au fost ţinute cu "uşile închise". La sediul Direcţiei Generale de Finanţe Publice din Constanţa a avut loc luni o întâlnire a liderilor grupelor sindicale şi a membrilor Comitetului Executiv, pentru analizarea situaţiei create de apariţia OUG 74/2013 şi punerea acesteia în practică.

Iată concluziile discuţiilor de la Constanţa:

"Având în vedere decizia de ultimă oră de a stabilii şi sediile altor regiuni în municipii care nu îndeplinesc condiţiile din Memorandumul încheiat cu Banca Mondicală, înţelegem ca decizia are la baza doar fundamente politice, situatie in care orice actiune de strada nu isi are rostul atata timp cat in aceasta perioada institutiile din judetul Constanta si parlamentarii constanteni nu au iesit public in sprijinul nostru. Avand in vedere ca numarul de salariati din cadrul judetului va fi stabilit dupa aparitia HG de miercuri prin ordin al Presedintelui ANAF, intelegm ca mai este timp pentru a lamuri Bucurestiul ca la Constanta nu trebuie sa fie niciun salariat dat afara. Totuşi, dacă vedem că vor fi intenţii de a da oameni afară şi la Constanţa, atunci suntem hotărâţi să uzăm de toate mijloacele posibile, sindicale sau nesindicale, pentru a stopa o astfel de idioţenie". Facem precizarea că se vehiculează că regionala de sud-est va avea sediul central la Galaţi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108