REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Discuții despre FURTURI și TRAFIC de persoane în Piața OVIDIU și CAZINO

Discuții despre FURTURI și TRAFIC de persoane în Piața OVIDIU și CAZINO

Replica API 19 august 2020 | 23:50 1609

În cursul zilei de ieri, polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu specialiști din cadrul A.N.I.T.P. Constanța s-au deplasat în piața Ovidiu și în zona Cazino, unde au inițiat o serie de discuții cu cetățenii privind furturile din autoturisme, furturile din genți/poșete/buzunare și traficul de persoane. Astfel, au fost prezentate cauzele care duc la apariția acestor genuri de fapte, modurile de operare cel mai frecvent folosite, dar și bunurile susceptibile a fi sustrase.

De asemenea, polițiștii i-au sfătuit pe cetățeni să evite locurile aglomerate deoarece acestea favorizează apariția furturilor din genți/poșete/buzunare și i-au instruit cu privire la modurile în care ar trebui să-și țină bunurile de valoare sub supraveghere, pentru a nu avea parte de evenimente neplăcute. Pentru a preveni furturile din buzunare/genți/poșete, polițiștii recomandă:

- Poziționați poșeta/geanta în fața dumneavoastră, iar dacă e posibil, între corp și un element fix atunci când circulați cu transportul în comun;

- Nu purtați portofelul, banii ori telefonul mobil în buzunarul de la spatele pantalonilor sau în cele laterale ale hainelor;

- Dacă transportați obiecte de valoare mare sau sume considerabile de bani, evitați deplasarea cu mijloacele de transport în comun!

- Când stați la rând pentru a cumpăra ceva, nu vă înghesuiți și nu permiteți să fiți înghesuit;

- Țineți întotdeauna geanta/poșeta/borseta în față, protejând-o cu mâna.

Activitățile desfășurate fac parte din Programul național de prevenire a infracțiunilor comise contra patrimoniului și Programul local Litoral 2020.

S.H.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu timpul romanii vor incepe de nevoie sa-si faca curaj si sa se apere ca in vestul salbatic. Vor fi potere pe blat,chiar de ce nu,justitiari independenti. Fara un stat care sa fie de partea oamenilor onesti,lumea va trebui sa supravietuiasca cumva.
5
0
in numar mare astfel incat sa intimidati si sa speriati bandele de hoti voi ne dati sfaturi in timp ce politia romana sta la priveghiul tiganilor si are grija ca nimeni si nimic sa nu ii derajeze. e bun,multumim de sfaturi, stim ce avem de facut.multumim ca ne sfatuiti.si atat.ca daca va rugam sa ne scapati de bandele de crima organizata de traficantii de carne vie si droguri va cerem prea mult pt ca ei sunt defapt oamenii pe car eii slujiti nu pe noi, pe noi ne pot transa si vinde ca voi oricum dormiti in tenesi si sunteti aproape toti manjiti si corupti.sa va iau sfaturile si tresele in pl
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108