REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Disperarea unei mame: „Au insistat să-mi corupă fetiţa! În schimbul unei îngheţate voiau să i-l arate pe… Moş Crăciun”

Disperarea unei mame: „Au insistat să-mi corupă fetiţa! În schimbul unei îngheţate voiau să i-l arate pe… Moş Crăciun”

Replica API 13 iunie 2015 | 00:28 109

Incident în staţiunea Mamaia

Incident în staţiunea Mamaia

Noi detalii ies la iveală în cazul petrecut în staţiunea Mamaia în cursul zilei de duminică, 7 iunie, atunci când o fetiţă a primit un leu pentru a-şi cumpăra o îngheţată de la doi străini. Mama copilei a făcut reclamaţie la Poliţie, explicând pentru “Replica” ceea ce s-a întâmplat de fapt, aceasta susţinând că bărbaţii tot insistau ca fata să meargă cu ei să i-l arate pe Moş Crăciun.

Adriana este o mămică tânără, întoarsă din Italia cam de un an de zile. Aceasta locuieşte în Năvodari cu fiica sa, acolo unde are şi părinţii. În cursul zilei de duminică, 7 iunie, a mers la plajă, în Mamaia, acolo unde s-a întâmplat totul. “Eram pe plajă cu nişte prietene şi, la câţiva metri, era barul. Doar a dat colţul. Avea în mână un leu, de la prietena mea, dar nu pentru a-şi cumpăra îngheţată. Eu i-am spus doar să se ducă să întrebe cât costă şi apoi să vină să-mi spună. Copila s-a dus şi a întrebat dacă au îngheţată la un leu. O doamnă i-a spus că nu. Atunci a oprit-o un bărbat şi a întrebat-o câţi ani are, cum o cheamă, ce clasă e… Apoi i-a spus că-i oferă îngheţata, dar să se ducă cu el să i-l arate pe Moş Crăciun. Fata nu a vrut şi a zis că se duce la mama. Nuu, nu te duce, hai cu mine să ţi-l arăt pe Moş Crăciun. Şi a tot insistat. Când a văzut că fata vroia să vină la mine, i-a spus să nu-mi relateze nimic. Să nu-i spui nimic mamei despre Moş Crăciun”, a declarat, pentru “Replica”, Adriana, mama fetiţei, Ana Maria, de 9 ani. Totodată, femeia a menţionat că este deranjată de speculaţiile cu privire la faptul că şi-a trimis copilul să ceară bani, menţionând că lucrurile nu sunt deloc aşa, întrucât are tot ce trebuie pentru a-şi întreţine copilul. “Doamne fereşte, dar cum să-mi trimit copilul la cerşit, dar cum să fac aşa ceva? Tatăl fetei, care este italian, îi trimite pensie alimentară, avem şi venituri, nu este posibil aşa ceva”, a mai spus Adriana. Ulterior, când a auzit ce propuneri a primit Ana Maria, mama a plecat la terasă. “M-am îmbrăcat repede şi m-am dus acolo. Am mers la el, stătea la masă. L-am întrebat cum este posibil aşa ceva, să-i spună aşa fetei. Să mi-l arate şi mie pe Moş Crăciun. Mi-a spus că este înăuntru Moş Crăciun. A început să râdă. Apoi a început să vorbească urât. Celălalt care era cu el a început să mă agreseze verbal, să ridice scaunul la mine. Mi-a spus că nu are ce vorbi cu mine, că el vorbeşte cu fata. I-am spus că merg la Poliţie şi mi-a spus să mă duc, că el fuge şi eu nu am portretul lui şi că nu are cum să-l găsească. Şi am chemat Poliţia, nu e normal? Cum să insişti într-una: hai cu mine să ţi-l arăt pe Moş Crăciun că-ţi cumpără îngheţată? Eu ce să înţeleg. Nu mă gândesc decât la faptul că fata ar fi putut să se ducă…”, a mai relatat Adriana. Plângerea a ajuns la Poliţie şi au fost declanşate cercetările. De cealaltă parte, cei doi bărbaţi, care se aflau la mare pentru a-şi căuta un loc de muncă, susţin că au fost ridicaţi de poliţişti pe nedrept şi că nu au făcut nimic, decât să-i dea un leu copilei. Cât despre Moş Crăciun, ei ar susţine că au glumit.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108