REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

DISPERAREA unei mămici din Constanța: ”Poate că ne trebuie pistă pentru cărucioare...”

DISPERAREA unei mămici din Constanța: ”Poate că ne trebuie pistă pentru cărucioare...”

Replica API 2 decembrie 2017 | 01:18 744

Cazurile legate de autovehiculele parcate pe trotuar, de nu mai rămâne loc nici să arunci un fir de ață, nu sunt de ieri, de azi. Sunt prezente în fiecare zi, în mai toate zonele urbei. De cealaltă parte, șoferii susțin că nu au ce face întrucât nu sunt locuri de parcare și poate că au dreptate. Însă, pietonii ce fac în situația dată? Acesta este și exemplul unei femei din Constanța, care susține că situația a devenit strigătoare la cer în zona Casei de Cultură, referindu-se la faptul că, efectiv, nu a putut trece cu bebelușul aflat în cărucior, din pricina mașinilor parcate. ”Sunt eu nebună… sau am prea multe pretenții? În loc să mă plimb liniștită cu copilul, fac slalom printre masini, le ocolesc eu pe ele, culmea, pe trotuar. Poate unii așa au învățat că se parchează! Nu mai spun că sunt străzi unde din trotuar dai direct în principală unde te claxonează și înjură șoferii, de parcă ar fi vina mea că nu sunt trotuare! Ar fi o varianta să ne facă Primăria pistă pentru carucioare!!! Asta se întâmplă în Constanța, puțin mai sus de fostul restaurant Proțap de la Casa de Cultură”, este mesajul unei mămici.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mari dezvoltatori imobiliari si alti golani psd au pus C-ta pe ultimul loc in clasamentul oraselor din Romania.Cine s-a plimbat prin tara a vazut diferentele enorme la toate capitolele.de-aia nu avem parcari,parcuri,locuri de joaca.se fac in schimb blocuri intre vechile blocuri si alte moluri si se sufoca drumurile cu giratorii de cacat.in curand ajungem sa ne luam la bataie pe un loc de parcare.
0
2
Cutitar de Braila
0
0
fii convins ca este , si s-a dovedit, un primar mult mai bun decat eternul mazare, care , pe spinarea voastra, si-a facut imperiu in afara Il regretati?, inseamna ca ati beneficiat
3
0
la cati bani a cheltuit cu stalpii care ingradesc parcarea nu mai bine punea stalpi pe trotuar si aveam si loc de pacare si loc sa treci dar primarele nostru care este poet ce sa gandeasca ?
4
1
in fiecare cartier ,s-ar putea face parcari supraetajate ,precum cea de la spital,dar ei au facut piete ,baruri intre blocuri....etc...Cine sa se ocupe,alesii nostrii stau in birou la caldurica pe lefuri mari..ca de domne muncesc de rup...
5
1
Bulangiilor cocliti , de ce nu puneti si cu jafuri de masini.. puneti numai masini scumpe.. de ce oare? Eu am auzit ca cereti bani de la cei cu masini scumpe ca sa stergeti prostiile astea de pe site...DNA, VAD CA NU SE SESIZEAZA
0
0
Cheia si cutitul mai fac ordine si disciplina. Succes !
2
1
Dragii mei pensionari si iubiti rezidenti din H.Coanda,votati-ma tot pe mine,am grija sa dezvolt orasul si va voi oferi o viata mai buna.
5
3
E belea cand mergi cu caruciorul pw marginea strazii ca trotuarul e ocupat si esti claxonat si chiar injurat!!! E si mai belea cand ai carje si te chinui sa te deplasezi cu ele prin constanta noastra!!! Gropi, noroi, rahat, borduri imense, iarba si alte cele...taman bune de ocolit. La final esti stors de oboseala!
15
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108