REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

DNA: 59 de inculpaţi au fost condamnaţi în aprilie în dosare de corupţie; unul e primar

DNA: 59 de inculpaţi au fost condamnaţi în aprilie în dosare de corupţie; unul e primar

Replica API 25 mai 2019 | 01:43 513

Direcţia Naţională Anticorupţie a informat vineri că, în luna aprilie, au fost condamnaţi definitiv 59 de inculpaţi în dosare de corupţie instrumentate de DNA.

"În cursul lunii aprilie, în dosare de corupţie instrumentate de DNA, au fost condamnaţi 59 inculpaţi prin 20 hotărâri judecătoreşti definitive, între persoanele condamnate definitiv figurează: un secretar de stat minister, doi ofiţeri de poliţie, un avocat, un inspector antifraudă, un consilier ANAF, un primar comună", se precizează într-un comunicat al DNA.

Potrivit sursei citate, pedepsele dispuse de judecători faţă de cei 59 inculpaţi variază între 8 ani închisoare şi 1 an cu amânare.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
la Harsova cand veniti sa il ridicati pe Ionescu Viorel si cu gasca de infractori care au prejudiciat orasul cu milioane de lei.VEZI DNA CONTRACTELE CU HELCINIG SI SILUAN.V a pricepeti la vrajeli.
1
0
Le-a intrat frica in sange la toti judecatorii si procurorii tarii de teama sa nu ramana fara Pensiile Speciale....Ca-i da pe mana Comisiei Speciale de Cercetarea Magistratilor a PSD-istei Adina Florea....Cacat de Justitzie...Nu mai au demnitatea si onoarea meseriei de magistrat....sunt doar precupeti de piata...
1
0
Doar un primar ? Ia mai cautati ca veti gasi 90% corupti si hoti !Unul il stiu eu primar Cristea Traian comuna Costinesti .DNA va astept prin zona pana vin noile alegeri 2020.
1
0
Noi suntem legea in roumania si dna.noi futem lumea impreuna cu javra klaus
2
5
un adevarat procuror DNA ,nu trebuie sa aiba sentimente si scrupule ,Exemplu,. un excroc de parlamentar,director sau primar a furat cat la tinut semnaturile ,excrocul nu se arunca ca si mazare in fata merge taras cu putina teama in schimb acasa in familie si neamuri se ingamfeaza si arunca cu banii LEGEA TREBUIE SA FIE MAI ASPRA PENTRU CORUPTIE 20 DE ANI PUSCARIE FARA DREPTURI SI DISPARE CORUPTIA ,ASA CU 4 SAU 5 ANI EXECUTATI TOT SA FURI IN ROMANIA
9
2
cand o baga lege pentru coruptie speciala pentru primari parlamentari consilieri cei cu drept de decizie pe banii statului licitatii etc pedeapsa ai furat peste 100 de mii de euro minim 10 ani fara drept de pachet magazin ,si ce trece peste 400 de mii de euro 20 de ani in cap zi de zi si comfiscarea averilor extinse verisori frati unchi o sa se dea in gat daca fura chiar daca munceste scrie carti etc toata lumea stie ca ei platesc puscariasi sa munceasca in locul lor ,nu o sa mai vedeti bataie pe postul de primar
8
1
Putin. De asta nu au frica. DNA - ul se misca in reluare. Normal, DNA- ul ar fi trebuit sa faca curatenie multa intr-o tara unde coruptia a devenit politica de stat. Din cauza neimplicarii DNA-ului asa cum ar fi trebuit s-a ajuns ca aproape totul sa se cumpere sau sa se faca prin trafic de influenta sau nepotism .
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108