REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Dobre: Domnul Orlando Teodorovici, împăratul Nero al Finanțelor Publice din România, spunea că este o viziune

Dobre: Domnul Orlando Teodorovici, împăratul Nero al Finanțelor Publice din România, spunea că este o viziune

Replica API 15 februarie 2019 | 01:07 443

Mircea Dobre, deputatul Pro România, precizează că ”bugetul României pe anul 2019... nu este un buget. "Domnul Orlando Teodorovici, împăratul Nero al Finanțelor Publice din România, spunea că este o viziune. Păi, dacă nu este un simplu buget, cum s-au făcut bugetele până acum, înseamnă că este pe o pantă și pe o pistă foarte proastă. În primul rând, este bugetul cel mai dezastruos din istoria României post decembriste și asta ne arată, în primul rând, și metodologia în care s-a dezbătuta cest subiect în Parlament, niciodată nu s-a întâmplat să se dezbată într-o zi și jumătate în comisiile buget-finanțe. Stați să vedem când este adoptat, când este promulgat de către președintele României. Dacă era un buget foarte bun, puteau să vină cu el într-un termen rezonabil, până al sfârșitul anului, în conmdițiile în acre, din luna septembrie ministerele au transmis fișa de buget cu cele necesare în anul 2019. Nu votăm pentru acest buget, dar va trece sigur, pentru că au majoritate”, spune Dobre.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Kovesii daca a luat bani de la Ghita, nu i-a bagat ea mana in buzunar stia Ghita pentru ce i-a dat si ce-a facut Kovesii cu ei! A adus un HOT, ioan popa sef FNI care a nenorocit milioane de romani fugind cu banii oamenilor in Indonezia. Si pentru acest lucru este de felicitate LCK ca nu a cheltuit banii tarii ci pe ai unui alt mare HOT. Brava ei!
1
0
Pe aceste televiziuni manipulatoare n-ai sa auzi ca DNA nu ancheteaza oamenii de rand, ancheteaza demnitarii de stat, parlamentari, ministrii, primarii..oameni care au bagat mana pana la cot in bugetul statului, ne-au furat si ne fura pe noi toti. Kovesii la hotii astia le-a taiat unghiile hraparete si ia bagat in puscarie! Cu totii ii stim ca sunt bugetari de-o viata, putrezi de bogati, casoaie, avioane, vapoare, gipane..desi ei sunt..bugetari. Da unde atata bogatie! Pastia DNA si Kovesii ia luat la intrebari? Ce cautam tocmai noi amarastenii, furati si batjocoriti sa-i aparam pe HOTII astia!
2
0
Ce mutra de cretin are asta.
1
1
Daca e brutar si vorbeste de bugetul Romaniei, ii amintesc o celebra vorba a pictorului Apelles: Ne sutor ultra crepidam. Poate gaseste pe cineva sa-i traduca aceste vorbe si poate le va intelege sensul. Zic "poate", pentru ca, bag seama, omul e firav la minte...
2
2
nu mai pupi parlament , la malaxor cu tine ! ai inceput sa inchizi magazinele deja , esti spre faliment ! n-ai dansat decat o vara.....
2
2
Dobre e cel mai bun brutar!
6
1
Dobrogea.S.A. l-a facut.Dobre doar cumpara si distribuia. Ce cula devenit asta de la o vreme. Cred ca l-a copt caldura de la cuptorul lui taica-su.Cunoaste-ti ,dle, lungul nasului si multumeste celor care te-au impins infata fara sa ai niste merite deosebite.Erai un ilustru necunoscut.Dupa cum te-a pilotat acum se vede cu cine a jucat Dobre senior,inainte.Daca nu era PSD,mai vedeati voi, hotel,brutarii, piete,etc.Foarte recunoscatori.
4
2
Punerea sub acuzare a Laurei Codruta Kovesi este exact ceea ce Comisia de la Venetia, GRECO si Comisia Europeana avertizau ca se va intampla: sectia pentru magistrati a devenit un autentic pluton de executie, a carui principala tinta este acum Codruta Kovesi, care trebuie impiedicata cu orice pret sa devina procuror-sef european.
3
4
dute ma la brutarie si taci din gura ai uitat cine te-a facut mare prin programul laptele si cornul
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108