REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Doi tulceni, ARESTAȚI preventiv după avarierea a două mașini de POLIȚIE

Doi tulceni, ARESTAȚI preventiv după avarierea a două mașini de POLIȚIE

Replica API 5 septembrie 2020 | 18:20 1667

Doi tulceni au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzaţi de săvârşirea infracţiunii de ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, a anunţat sâmbătă Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Tulcea.

Unul dintre ei, în vârstă de 60 de ani, a fost oprit joi de lucrătorii Postului de Poliţie Frecăţei, în timp ce conducea un atelaj tractat, iar bătrânul a adoptat o atitudine agresivă faţă de poliţişti.

"În sprijinul bărbatului au sosit încă doi tineri, membri ai familiei, de 21 respectiv 24 de ani, împreună continuând a adresa injurii şi ameninţări la adresa poliţiştilor, acţiunile culminând cu avarierea unui număr de două autospeciale ale IPJ. Pentru aplanarea conflictului, poliţiştii, cu sprijinul luptătorilor Serviciului Acţiuni Speciale, au imobilizat persoanele în cauză, sesizând organele de parchet, pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice", a anunţat IPJ Tulcea, notează Agerpres.ro.

În ziua următoare, bătrânul şi fiul lui, în vârstă de 24 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de sâmbătă instanţa de judecată a dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Potrivit IPJ, în continuare, cercetările se efectuează de către procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Spune mai bine ca ai plecat de foame si ca nu le mai mergeau rangile betivilor alora!
0
3
.... ciobaneala multa, Ano!
1
2
In Dobrogea locuiesc mai multe etni,domnule,,tulceanca cu nr.de ct".Nu m-a strans foamea ,ci din contra am venit sa va aduc bani la buget.
2
1
Vedeti ca va miroase capotul a brinza.Ce nu a ti ramas in continuare la Tulcea?V a strins cumva foamea?
8
2
Eu sunt din TL si am nr.de CT , nu judecati oamenii dupa nr.de inmatriculare la masini .Imi este rusine sa spun ca locuiesc in C-ta
4
11
...in Constanta au disparut masinile cu numere de Bulgaria ...dar au aparut masinile cu numere de Tulcea...mare atentie la aceste masini...conducatorii lor stiu sa mane doar cardurile de oi nu si autovehiculele...
14
3
Intelectualul de sub mine le stie pe toate...ca un om mare. Cred ca in esenta ta esti un taliban mult mai mare decat astia din articol.
11
4
Si cand te gandesti ca visul gibonilor de TL este de a avea resedinta de C-ta ! Majoritatea de la Stejaru , Beidaud , Ciamurliile de Sus si de Jos , Valea Nucarilor , Carcaul , Casimcea , Jurilovca ... au capul imbacsit de alcool !
11
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108