REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Doina Pană, primele declaraţii după demisie

Doina Pană, primele declaraţii după demisie

Replica API 5 ianuarie 2018 | 00:42 448

Doina Pană a vorbit pentru prima oară cu presa, după ce și-a anunțat demisia din funcția de ministru al Apelor și Pădurilor.

„Oboseală e din orice poziție, într-adevăr, din cea de ministru e la un moment dat cronică. Am cumpănit foarte mult, e o decizie grea pe care am luat-o. Nu mi-a fost simplu, mă gândesc la ea de câteva săptămâni și am considerat că e deciza corectă”, a spus ministrul demisionar la un post de știri.

Ministrul demisionar spune că a vorbit atât cu Liviu Dragnea cât și cu Mihai Tudose înainte de a-și da demisia.

„Am avut discuții și cu premierul și cu președintele partidului și am fost onorată că amândoi m-au rugat să-mi iau concediu de odihnă și să nu plec. Dar consider că una dintre puținele poziții din care nu-ți poți permite să nu funcționezi sută la sută este cea de ministru și atunci consider că am luat decizia corectă”, a adăugat Doina Pană.

Doina Pană și-a anunțat demisia în data de 3 ianuarie.

sursa: Antena 3

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dupa ce a bagat drujbele in toate padurile si a distrus piraiele din fagarasi cu hidrocentrale probabil si-a zis ca ii ajunge spaga si s-a lipit de o "boala" ca sa ii plinga bosorogii pesedisti de mila
4
0
O babornita muista , atasata de arabii taietori de paduri , vanatori de mistreti , vulpi , lupi , rasi si privighetori ... Javra !
6
0
am o intrebare'' fa doino'', de ce ai acceptat aceasta umilire, ai mai trecut printr-un astfel de aveniment, ? nu inteleg
5
0
Au rugat-o sa nu plece... Si fara aceasta muiere ministerul ar functiona la fel. Asta ramane in istorie doar cu "fa Doina...".
6
0
Si doina suge duios! Dar ei ii place la ponta! Sta mai bine la ponta decat la dragnea.
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108