REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

DOLIU Tatăl fostului premier Mihai Tudose a MURIT de coronavirus

DOLIU Tatăl fostului premier Mihai Tudose a MURIT de coronavirus

Replica API 13 iulie 2020 | 00:00 1471

E doliu în familia fostului premier Mihai Tudose. Tatăl acestuia, diagnosticat acum câteva zile cu coronavirus, a murit. Tatăl europarlamentarului avea 80 de ani și suferea de comorbidități.

Serviciul Județean de Ambulanță Brăila a intrat în alertă după ce un coleg de-al lor, medicul Dorin Giol, a fost depistat cu noul coronavirus. Doctorul și-a făcut testul la COVID după ce a aflat că un pacient de-al acestuia, căruia îi asigura tratament la domiciliu în timpul liber, era deja infectat.

Pacientul este tatăl fostului premier Mihai Tudose. ”Tatăl fostului premier se află internat la Spitalul Militar al SRI Balotești. Din cauză că părintele politicianului este în vârstă și are și boli cronice, poate dezvolta la o formă severă a bolii”, susține o sursă a ziarului Libertatea, precizând că este posibil ca acest caz să producă și un focar la Ambulanța Brăila, medicul care l-a îngrijit având multe contacte cu colegii să, scrie stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La mai multi securisti pesedisti comunisti !se poate.
0
0
Il baga in sac de plastic si il ingroapa repede cum au fact cu altii?
2
0
internat, nimeni nu stie, totul e o enigmatica pandemie!
3
0
Si cu si fara Covid la 80 pleci pe cursa!
4
0
Idiotilor, daca infectarea s-ar face mai lent, daca s-ar respecta masurile de igiena si recomandarile, ne-ar veni randul la infectare mai tarziu. Realizati ca o sa trecem prin aceasta infectie cu totii. Ideea era sa ne infectam cat mai tarziu pt a avea norocul sa apara un tratament eficient, sa nu se mai testeze tot felul de medicamente pe noi, sa apara poate chiar si un vaccin. In ritmul de infectari de acum vom deveni toti cobai, iar de la aparate doar 10 la suta ies cu viata. 90 la suta mor. Ati inteles ?
3
1
Pai tu crezi ma ca: politisti,securisti,angajati MAPN sau politiceni au regim special numai pentru ei ?,nu ma nu astia au drepturi extinse la spitalele cu circuit inchis,inafara de ei mai sunt si parinti,copiii,soti sau sotiile dupa caz si nepoti.
4
1
A primit si Tudose 4500 ron sa ii accepte boala covid-19 ? Nu se moare de covid, se moare de malpraxis din terepiile intensive, 95% din medici nu stiu sa intubeze si sa dezintubeze.
3
2
ciocoi i-si fac reclama la COVID.
2
3
Sa mai ia din psd-isti poate pricep si ei ce pericol ne paste,dar pe ei nu ia interesat niciodata de romani spaga sa mearga
4
4
Ce cauta la Spitalul Militar al SRI Balotesti si de ce nu era la un spital din Braila? Sau era si tasu stropitoare la SRI
6
1
Acum cred cei de la psd?poate le da dumnezeu minte sa nu mai faca gura.
5
4
pai nu sunt astia care nu cred in virus ??? vor urma multi politici si neamuri . condoleante
6
5
Dumnezeu sa l odihneasca!
9
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108