REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Donald Trump îl primește pe Klaus Iohannis la Casa Albă, pe 20 august

Donald Trump îl primește pe Klaus Iohannis la Casa Albă, pe 20 august

Replica API 6 august 2019 | 00:00 284

Preşedintele SUA, Donald Trump, îl va primi pe preşedintele României, Klaus Iohannis, la Casa Albă, pe 20 august, anunţă marţi într-un comunicat preşedinţia americană.

Cei doi lideri vor discuta despre cea mai bună abordare a provocărilor de securitate comune cu care se confruntă SUA şi România şi despre căile de a promova parteneriate energetice şi comerciale bilaterale şi echitabile.

Vizita survine în contextul în care România marchează 30 de ani de la căderea comunismului şi 15 ani de apartenenţă la NATO, notează Casa Albă.

Preşedintele Trump aşteaptă cu nerăbdare să sărbătorească aceste aniversări importante împreună cu preşedintele Iohannis, menţionează preşedinţia americană în încheierea comunicatului.

Sursa: agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lasa ca au facut Rusia si Israel pt tara noastra multe!Aveti si fete sa stati voi cu Trump...neomarxistii hilarei Hillary lesbiana de prima mana...asa va place?Cu lesbienele progresiste inainte
0
0
Avem imagine dar nu avem sunet.
2
0
Bravo limbistii mei care ma spalati la organele genitale non stop cu limbile voastre ascutite de papagali de voi am nevoie.Eu mai am nevoie de inca un mandat de frecat piticu"la Cotroceni sa ma distrez in plmea ca lumea sa joc golf,tenis,sa merg la munte unde ma lingeti voi cu coaiele in frunte s.a.m.d.A ti vaxut ce inima de roman am eu cand este vorba de un eveniment negativ vezi cazul Baia de Arama si Caracal unde eu am plans ptr acele fetite...Frectii !!!. Am fugit la Neptun sa nu pierd ultravilotele papagalii mei ...
10
2
Americanii n-au facut ptr poporul romin s-o duca mai bine ---aceast vizita egala cu zero
5
2
Unchiul Sam o invitase pe Veorica in August la Casa Alba acum s-a schimbat. Oare ce a promis Iohanis ca da gratis la inalta poarta, gazele, aurul, uraniul, metalele rare, sarea, padurile, pardon padurile le-a dat la austrieci? Vai de tara si poporul asta!
9
3
E de bine pentru amaratu de popor. O garantie pentru aparare si poate un prilej de a negocia avantajos gazul din Marea Neagra. Restul carcotasilor sunt cu rusii si ciuma lor rosie!
6
7
Pt astia de mai jos aveti si alte optiuni?Cine ?Taranushii de BARNA CIOLOS YOGHINUL SAU TARANCA PRINCIPALA DE LA CAMINUL CULTURAL?DANCILA ADICA!Mi e rusine cu taranii aia ca au acelasi pasaport ca mine!
4
7
Cat o fi costat lobby ul? Retardul vrea poze cu Trump. N a invatat nimic din evenimentul Dragnea Trump. Pe el l a invatat alt prost, probabil din zona de Vanzari, ca reclama e reclama chiar daca e proasta. Atragerea de voturi conteaza. Restul e, d e c a t istorie.
8
4
papagalul turist la americani?.
13
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108