REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Dorian Popa a filmat videoclip la azil. Cine e solista sexy care cântă cu el

Dorian Popa a filmat videoclip la azil. Cine e solista sexy care cântă cu el

Replica API 17 septembrie 2020 | 20:55 1457

Dorian Popa și Anamaria Petrișor, o artistă din noul val, au lansat melodia "Mi-e frică", al cărei videoclip a fost filmat sub forma unei parodii a unui film de artă, în regia Isabellei Szanto. Videoclipul a fost filmat la Centrul de Recuperare, Refacere și Reabilitare al Veteranilor și Veteranilor cu Dizabilități din Târgoviște, Dâmbovița.

“Sunt tare mândră de acest proiect. Am lucrat împreună cu o echipa super talentată și m-am bucurat că Dorian Popa a acceptat provocarea mea. A fost o super colaborare, mult peste așteptările mele și cred că am făcut echipa bună. Sunt sigură că o să vă placă și vouă. Va provoc să dați play pentru că nu o să regretați”, a declarat Anamaria Petrișor.

Anamaria Petrișor și Dorian Popa au filmat videoclip la azil

„Sunt extrem de încântat de colaborarea cu Anamaria. «Mi-e frică» este o piesă foarte frumoasă, scrisă de ea. Am rămas plăcut surprins de faptul că Anamaria este și compozitor. M-am bucurat să scriu și eu strofa mea, alături de Șerban Cazan. Îmi place foarte mult vocea Anamariei. Este o față talentată, frumoasă, are tot pachetul unui artist complet: voce, carismă și talent. Sper ca piesă să aibă succes, deoarece toți prietenii mei au fost plăcut impresionați” a declarat Dorian Popa.

Anamaria Petrișor și Dorian Popa au compus versurile

Single-ul a fost produs în studiourile HaHaHa Production și este compus de către Anamaria Petrișor, Șerban Cazan, Dorian Popa și Ana Stancu. Cei care au sprijinit acest proiect atipic a fost Centrul Medical “Dr. Furtună Dan”. Videoclipul a fost filmat la Centrul de Recuperare, Refacere și Reabilitare al Veteranilor și Veteranilor cu Dizabilități din Târgoviște, Dâmbovița.

"Am piesă cu Anamaria Petrișor, de care sunt extrem de mândru, și sunt norocos că se va lansa pe canalul meu de Youtube. Este o piesă senzațională și cu un clip interesant și îndrăzneț. Am făcut un videoclip într-un spital de nebuni ba, mai mult, au apărut și lucruri interpretabile în presă", a declarat Dorian Popa, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mars ma de aici cu manelele tale, scarba care esti!
0
0
la azil sa-i albeasca gingiile ???
2
0
Cand veti termina sa tot mediatizati toate elucubratiile acestui individ, care nu are masura si face orice este posibil sa atraga atentia, daca tot nu are nici un dram de talent?
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108