REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Dorin Cioabă se revoltă după ce a primit doar 80 de voturi

Dorin Cioabă se revoltă după ce a primit doar 80 de voturi

Replica API 30 septembrie 2020 | 00:00 1377

După ce nu a obținut decât 80 de voturi, în urma alegerilor locale de duminică, Dorin Cioabă spune că a fost sabotat, conform știripesurse.ro

”Mi-au contestat candidatura de două ori, în loc să-mi fac campanie electorală, eu am stat numai pe la Tribunal. Două contestații mi-au făcut cei de la Biroul Electoral Județean. Le-am câștigat pe amândouă, după care nu mi-au trecut însemnul electoral pe buletinele de vot. Nu au trecut pur și simplu, eu nu am avut semn electoral. Deși este înregistrat la nivel național, asul de treflă, simbolul nostru, nu a fost trecut la Sibiu. Doar avem dovada, avem fotografii ale buletinului. Acum, marea majoritate a oamenilor noștri nu știu carte și caută semnul. Nu au găsit semnul”, explică situația Dorin Cioabă, informează Turnul Sfatului.

Biroul Electoral Municipal spune că Dorin Cioabă nu a avut consimțământul Asociației Partida Romilor Pro Europa, de a candida la alegerile locale, pe listele lor și, implicit, pentru a folosi simbolul lor, ”asul de treflă”, pe buletinul de vot. ”Dânsul avea susținerea Partidei Romilor Pro Euopa, care este altceva cu Asociația Partida Romilor Pro Europa, organizație care este o asociație parlamentară și are acest simbol electoral”, a explicat Adelaida Fulea pentru Turnul Sfatului.

Cioabă spune că nu vrea să ceară anularea alegerilor, pentru că a fost dezavantajat, ci doar să se facă cunoscut numele vinovaților pentru toată această situație.

”Nu știu de ce s-a întâmplat toată treaba asta, cine, ce a avut cu noi. Ce interes? Doar nu aveam eu șanse reale de a ajunge primar. Eu am vrut să candidez, așa, ca să fim și noi în rândul partidelor care candidează, dar BEJ-ul încă de la început a fost împotrivă și acum nu ne-au trecut semnul. Acum stau să mă gândesc, ce să fac? Să cer anularea alegerilor? Ar fi o tâmpenie să fac lucrul ăsta, să mai pun să mai meargă o dată sibienii să meargă la vot. Acum vreau să văd de ce au făcut asta, cine a greșit să recunoască, să zică - da domnule, suntem tâmpiți”, a mai spus regele romilor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ma tigane,la Sibiu nu ai nici o sansa sa ajungi primar nici la Constanta dar daca candidai la Constanta luai mai multe voturi.
2
2
ASA ZISA PARTIDA ROMILIOR CU SEMNUL ASUL DE TREFLA LA NIVEL NATIONAL DEVENITA SI ASOCIATIE DE UTILITATE PUBLICA LA ARANJAMENTUL LUI NICOLAIE PAUN SI PSD AU FURAT LEGAL DE ACEASTA DATA MAI MULTE FONDURI EUROPENE NERAMBURSABILE IMPARTITE BINE INTELES CU TOATE GRUPELE DIN PSD AFLATE IN PRIMARII LA NIVEL NATIONAL CIOABA REGELE NIMANUI A PRIMIT UN RASPUNS PE MASURA DORINTEI COMUNITATILOR DE ROMI DIN SIBIU ACESTIA AU FOST FORTATI SA VOTEZE CU PSD SI PARTIDA LUI PAUN CARE NU MAI REPREZINTA NIMIC PENTRU ROMI ROMII SAU MOBILIZAT PENTRU SCHIMBARE IN BINE PRIN VOT PENTRU A ELIMINA PSD SI ASUL DE TREFLA
22
0
iau furat din voturi
1
3
ja la caruta pasaroiule burtos
9
1
nici tiganii n-au votat un tigan.le ajunge cit cotizeaza la bulibasa,moca.
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108