REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

DOSAR PENAL în cazul bărbatului care strângea bani pe Facebook pentru reabilitarea Cazinoului!

DOSAR PENAL în cazul bărbatului care strângea bani pe Facebook pentru reabilitarea Cazinoului!

Replica API 25 aprilie 2019 | 00:28 412

Oamenii legii din Constanța au analizat situația bărbatului care organizase o strângere de fonduri pe Facebook, bani cu care, spunea el, va ajuta la reabilitarea Cazinoului. Polițiștii au fost sesizați în speță, au efectuat cercetări și au întocmit dosar penal, ancheta continuând.

”Salvăm un simbol, orice donație sau share este importantă. Mulțumim”, este mesajul care însoțește strângerea de fonduri de pe rețelele de socializare. Până miercuri, 24 aprilie, în jurul orei 12.00, 82 de persoane donaseră, fiind strânsă suma de 1.236 de euro.

Însă, unii oameni au început să-și pună semne de întrebare: ”De aplaudat inițiativa dumneavoastră dar poate explicați si cine sunteți și în ce calitate strângeți aceste donații!”

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu mai pot de ras.....Dupa exemplul catedralei N-D acum ce au zis "romanasii" sa faca si ei o strangere poate poate se imbogatesc peste noapte.....apropo nu vedeti cine este initiatorul...
0
0
Pana o sa fie gata cazinoul va astepam sa ii observati frumusetea si din largul marii facebook.com - excursiipemare
0
0
OK. Am inteles. Asta cu contul, sugerati ca ar fi excroc. Nu stiu, nu neg chestia asta, dar astept ca autoritatile sa faca ceva cu Cazinoul, de 30 de ani. Nu face nimeni nimic pentru ca nu este nimic de furat. Unde au fost interese s-au gasit banii necesari. Aici nu sunt interese. Ce sa faca? Sa-l reabiliteze si dupa aia vine Cusu si mai face o carciuma machedoneasca. Doar asa..
3
1
o astfel de initiativa ar trebui demarata de un puternic partid de opozitie pentru a arata INCOMPETENTA si NEPASAREA primarului Fagadau
5
2
Constat cu uimire ca de la Revolutie-ncoace unii nu au invatat mare lucru!Nu au invatat din jocurile piramidale de tip,,Caritas",,Procent",,Dupont",,Lupusoru" s.a.m.d!Nimic din escrocheriile lui Vantu cu ,,Dormi linistit!FNI vegheaza!".Nimic din banii dati unor dezvoltatori imobiliari si in schimbul carora au primit NIMIC!De promisiuni electorale ce sa mai zic?Si cum spunea cineva mai jos,unii beneficiaza,taie tot ce intalnesc si eu sa ies la munca voluntara sa plantez pomi?O sa plantez la mine-n curte,aia care taie ca sa-si faca mall,defriseaza,sa puna mana la munca cu autoritatile alaturi!
9
2
Cine e organizatorul?
3
1
Cand vad cata lume proasta este in tara asta ma face sa rad . Administratiile locale nu fac nimic si atunci cand fac cate ceva , costurile sunt colosale si lucrarile sunt vai de mama lor . Cum sa donez bani cand stiu ca acei bani ajung in buzunarele excrocilor . Mai vad cum ati planteaza puieti . Pai bai prostilor . Adica se taie masiv si eu sa merg sa muncesc , ca sa fure iei cand acei copaci vor ajunge la maturitate . Incerc sa nu distrug mediu , sa nu arunc gunoi la intamplare dar sa muncesc sau sa donez pentru ca niste hotii sa fure , asta niciodata .
13
1
Eu vreau sa deschid un cont personal in euro, pentru salvarea Catedralei Notre-Dame . Se poate ?
12
7
Sa-l angajeze primaria! Au nevoie de oameni cu initiativa! E curat de-al lor!
15
3
Si vad ca donatiile merg in continuare.
12
1
Ramai uimit - cati oameni cu initiativa sunt in Constanta !...Dar, in interes personal ! ....
21
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108