REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

DOSARUL asistentului care cerea ŞPAGĂ: A FĂCUT AUTOPSIA ÎN BATJOCURĂ, PENTRU A SE RĂZBUNA!

DOSARUL asistentului care cerea ŞPAGĂ: A FĂCUT AUTOPSIA ÎN BATJOCURĂ, PENTRU A SE RĂZBUNA!

Replica API 27 septembrie 2018 | 08:45 314

Ar fi cerut bani şi în cazul teribilului accident mortal de la Hârşova

Ar fi cerut bani şi în cazul teribilului accident mortal de la Hârşova

Detalii incredibile din dosarul asistentului de la Medicină Legală au fost discutate pe fondul judecății cauzei. Se pare că bărbatul ar fi cerut bani inclusiv rudelor persoanelor decedate în teribilului accident rutier de la Hârșova, iar în cazul femeii care și-a pierdut copila (aceasta căzând de la înălțime – n.r.) s-a lăsat cu amenințări pentru ca femeia să-și retragă acuzațiile și chiar ar fi efectuat necropsia în batjocură, din răzbunare, toaletarea cadavrului fiind, ulterior, dificil de efectuat. Acesta a fost condamnat la 3 ani cu suspendare, dar decizia nu a fost definitivă, apelul fiind fixat pe 18.10.2018.

Amintim că dosarul a fost înregistrat la Tribunalul Constanța pe 7.02.2017. Este vorba despre faptul că Emil Alexiu, pe timpul când era asistent medical în cadrul Serviciului de Medicină Legală Constanța, ar fi cerut 1.000 de lei unei femei care şi-a pierdut copila după ce a căzut de la etajul unui bloc în construcţie, iar de aici a pornit totul.

Ulterior, alte două persoane au depus plângeri pe numele lui! Se pare că acesta ar fi "filat" oamenii îndurerați și apoi le spunea că se va ocupa de necropsie dar cerea bani, sumele fiind cuprinse între 500 și 1.200 de lei. Revenind la primul caz, se pare că asistentul nu a vrut să se ocupe de necropsie până când nu primea banii.

Ulterior, după ce femeia a relatat în presa locală prin ce a trecut, Alexiu ar fi mers la ea pentru a o determina să spună că nu el a cerut banii, ci un angajat al Administrației Cimitirului, exercitând presiuni asupra ei.

Mai mult decât atât, se pare că ar fi finalizat necropsia în batjocură. Pe rolii.ro au fost expuse următoarele: ”A încercat să o contacteze în mod insistent, șicanator, direct (telefonic, de la diverse numere de telefon ori la domiciliu) și indirect (prin intermediul unor rude sau persoane apropiate), cu toate că sus-numita a solicitat să fie lăsată în pace, pentru a-și jeli copilul; i-a reproșat sus-numitei că l-a denunțat în presă, solicitându-i să revină asupra acesteia, pentru a-l disculpa, fapt care s-a și întâmplat; a încercat să o determine pe sus-numita să declare, în mod mincinos, că administratorul societății comerciale S.C. … (administrația cimitirului) ar fi solicitat suma de bani pentru îmbălsămare; s-a răzbunat pentru disconfortul creat de către aceasta, finalizând în batjocură necropsia fiicei acesteia, ceea ce a făcut ca toaletarea cadavrului după intervenție să fie extrem de dificilă; a venit la domiciliul sus-numitei, insitând să-l ierte, motivând că a greșit, apoi amenințând cu chemarea în judecată sau cu acte de violență, ori promițând sume de bani a încercat să obțină împăcarea cu aceasta".

Ar fi cerut bani și în cazul TRAGEDIEI de la Hârșova, după care a încercat să influențeze partea vătămată

Așa cum este precizat mai sus, mai multe persoane au depus apoi plângeri. Unul dintre cazuri este legat de tragedia de la Hârșova, din 2016. Mai exact, la data de 9 noiembrie, la ieșire din Hârșova, un șofer a pătruns cu vehiculul pe contrasens și a luat trei vieți. Din păcate, nici el nu a scăpat. Patru persoane, printre care și un copil, și-au pierdut viața.

Nenorocirea a avut loc pe fondul unei depășiri riscante. Potrivit anchetatorilor, la data de 29.11.2016, orele 09.06, Nicolae Pricop, de 39 ani, din Ghindărești, a condus autoturismul Opel Omega pe DN2A, dinspre Constanţa către Hârşova şi, ajungând la kilometrul 130, a pătruns pe sensul opus de circulaţie unde a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca Volkswagen Jetta, condus de Mirela Iosif, de 48 de ani din Saraiu, pe DN2A, dinspre Hîrşova către Constanţa. În urma accidentului a rezultat decesul la faţa locului a celor doi conducători auto şi a lui Vasile Mirică, de 48 de ani, din Ghindărești, pasager în Volkswagen, precum şi rănirea gravă a Nicoletei Dobroș, de 38 de ani, din Hârșova şi a lui David D. de 5 ani, care ulterior a decedat, ei fiind pasageri tot în Volkswagen.

Răniți ușor au fost Vasile Opriș, de 47 de ani, şi Petrică Nicolae, de 36 de ani, din Ghindărești, pasageri în autoturismul Opel Omega. Astfel, Alexiu ar fi încercat să stoarcă bani și de la tatăl minorului decedat, dar și de alte rude îndoliate, de la unele reușind să obțină sume de bani. După ce totul a fost făcut public, acesta ar fi încercat să ia legătura cu persoanele vătămate pentru a le convinge să declare altceva, așa cum s-a discutat în instanță.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Astea sunt manevre de la casa albastra jegosi aia lau lucrat .
1
0
Pai la asemenea specimen ii dati cu suspendare? Pai nu-l asteptam noi sa-lbtoaletam la P Alba?
7
0
Spaga e lege la Medicina legala-sint mina in mina toti :medici asistenti porocurori judecatori.DNA tace
12
0
o sa ajunga pesedeii sa faca legi in care sa-si dea si 10 ani cu suspendare !!! Cum gatii ma-sii trei ani cu suspendare ??? Futu-i in gat de hoti !!! Muie dragnea, muie pesede !!!
15
1
3 ani cu suspendare??? Altii fac puscarie pt mai putin.
17
0
Lucreaza in continuare stati calmi.
18
0
Cred ca a venit timpul sa nu mai ia spagi si daca o fac faceti le frumos un flagrant sa se invete minte Pana nu ajung cativa dupa gratii nu se invata minte
17
0
Veniti la Medicina Legala sa-l vedeti cum lucreaza bine mersi.
17
0
Toti angajatii de la medicina legala cer bani de la familiile decedatilor , fac certificate false pentru abgresori contra victimelor, DNA trebuie sa deschida o ancheta acolo si sa-i inchida pe toti.
24
0
JEGUL , se recomanda ... medic ! E latifundiar fututul !
19
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614