REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Dosarul BEŢIVANULUI care a intrat cu JAGUARUL în copac a ajuns la FINAL!

Dosarul BEŢIVANULUI care a intrat cu JAGUARUL în copac a ajuns la FINAL!

Replica API 11 iunie 2020 | 00:00 1781

Alcoolul nu a făcut niciodată casă bună cu şoferia. De lucrul acesta probabil că şi-a adus aminte şi Mihai C. din Năvodari în momentul în care a intrat cu maşina în pom. Nefericitul eveniment s-a petrecut după ce inculpatul se afla în bolidul propril, un Jaguar, iar pe fondul consumului de alcool a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un copac.

Cum s-au petrecut faptele

Conform anchetei, inculpatul Mihai C. a condus autoturismul marca Jaguar, pe drum public și anume pe DN3 în timp ce avea o concentrație alcoolică de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost implicat într-un accident rutier, în sensul că atunci când a ajuns la km. 251 + 300m, a pierdut controlul mașinii, a părăsit carosabilul spre partea dreaptă și s-a izbit de un copac iar în urma producerii acelui accident s-a auto-accidentat, dar fapta de auto-accidentare nu este prevăzută de legea penală.

Inculpatul a manifestat o atitudine sinceră

Instanța a avut în vedere la individualizarea judiciară a pedepsei și circumstanțele personale ale inculpatului, care nu este cunoscut cu antecedente penale și a manifestat o atitudine procesuală sinceră pe parcursul procesului penal.

Instanţa a decis condamnarea lui Mihai C. la 1 an şi 6 luni de închisoare cu suspendare pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Inca o data se dovedeste ca Politia din oras, cu noul ei uns comandant sufera de lene sau este partasa la infractiuni.
0
0
Lastil domnule V.Stoian pe asta care s-a autoacidentat,poate stiti ceva despre Mario Iorgulescu sau Albu care au omorat fiecare cate un om nevinovat ,involuntar e adevadevarat dar tot i-a bagat in pamant. Despre S.Huidu care a omorat trei dintr-o lovitura nu mai spun nimic pentru ca s-a intamplat demult.
6
0
Masinile bune nu-i pot educa pe soferii lor. Masinile bune conduse de carutasi ,sunt periculoase pentru proprietari lor si pentru ceilalti participanti in trafic. Calitatea masinii nu compenseaza lipsa de judecata a soferului.
1
0
pai 0.71 e contraventie! sau e infractiune daca faci accident?
0
0
Invitatie la o noua infractiune. Doamne fereste ce poate produce.
0
0
si.a luat prostul jaguar tata motors si a intrat in pom.La mai multi!
6
1
Justitia pulii. tr 10 ani cu executare.
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108