REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Dosarul culturistului înjunghiat de un clan de ţigani, la Costineşti, a ajuns pe masa judecătorilor!

Dosarul culturistului înjunghiat de un clan de ţigani, la Costineşti, a ajuns pe masa judecătorilor!

Replica API 31 decembrie 2016 | 22:55 1465

Dosarul culturistului înjunghiat de un clan de țigani, la Costinești, a ajuns pe masa judecătorilor. Mai exact, Alexandru Marian Fîntînaru, Claudiu Marian Tomescu, Constantin Nicuşor Burcea și Georgică Burcea au fost trimiși în judecată pentru omor, dosarul fiind înregistrat la Tribunalul Constanța, pe 28.12.2016, urmând a se stabili primul termen în proces.

Amintim că un sportiv bucureştean a fost internat la spital, după ce în cursul nopţii de 14 spre 15 august 2014 a fost înjunghiat de un grup de indivizi cu care intrase în conflict, la Costineşti. Incidentul a fost declanşat de faptul că agresorii i-au pipăit iubita. Sabin Mihalache, practicant al culturismului de performanţă, a relatat că a fost atacat un grup de zece ţigani, membrii unui clan din Costineşti, după ce a reacţionat la faptul că unul dintre respectivii i-a hărţuit iubita, punându-i mâna pe fund. "În sfârşit , după 24 de ore, sunt din nou în cameră.

Noaptea trecută, (joi, 14 august 2014 - n.r.), în Costineşti, 10 ţigani dintr-un clan din această zonă m-au atacat. Eram cu prietena mea şi ne plimbam când unul dintre ei a atins-o cu palma pe fund. Nu am putut să mă abţin şi am reacţionat... l-am împins pe unul dintre ei şi am vrut să îi dau un pumn, însă au apărut încă 9 din clanul lor. În condiţiile în care eram singur, doar cu prietena mea, aceştia au scos un cuţit, moment în care au prins curaj şi au început să lovească din toate părţile. Au încercat să mă înjunghie de mai multe ori şi ultima dată au încercat să îmi înfigă cuţitul în cap.

Am reuşit să mă apăr şi mi-au înfipt cuţitul în antebraţ. Şi nu s-au oprit aici. Însă, am reuşit până la urmă să mă pun jos şi să îi ţin la distanţă cu picioarele, în timp ce 8 dintre ei continuau să îmi care picioare în cap. Prietena mea îi implora pe cei 9 să mă lase în pace. Într-un final au fugit. După ce m-au lăsat în faţa magazinului pe jumătate inconştient şi cu o plagă înjunghiată de 10 cm din care ţâşnea sângele, vânzătorul din faţa magazinului mi-a spus să mă mut pe partea cealaltă a străzii, pentru că îi murdăream asfaltul de sânge", relatează Mihalache. "Faleza era full de bărbaţi, însă toţi treceau mai departe pentru că nu meritau să îşi rişte concediul pentru a ajuta un necumoscut. Singura persoană care s-a băgat a fost o femeie care l-a împins pe unul dintre ţigani. Aşa că în România de multe ori femeile sunt mai bărbaţi decât bărbaţii. Vă mulţumesc tuturor "bărbaţilor" care m-au văzut noaptea trecută şi aţi asistat la spectacol. Sper că v-a plăcut. Suntem un popor de laşi. La ora 5:00 am ieşit din operaţie şi acum sunt bine", a mai povestit pe reţeaua de socializare el.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai "comentatorilor", si ma refer doar la cei care habar n-aveti despre ce este vorba in propozitie, voi nu stiti NIMIC despre baiatul asta; nici ce e, nici cum e, nici ce studii are... Nu e tigan, nici golan, a terminat un liceu de prestigiu, o facultate la stat deloc usoara, are un job mai mult decat onorabil... Faptul ca transpira din greu in sala de forta este o pasiune si face asta de atatia ani, nu pentru a impresiona pe cineva, ci pentru ca pur si simplu ii place. Acolo este "clubul" lui si asta e metoda lui de relaxare. Nemernicii aia vor primi exact ce merita.
1
0
Strada aleea farului Mangalia vanzare
2
0
am patit-o si eu in Antalia cu un nenorocit ce mi-a ciupit prietena in timp ce imi poza la un obiectiv turistic. Am strigat la nemernic si mai ca mi-a dat cu o sticla de Efes in mine si a trebuit sa impart pumni si picioare jegurilor ce ii luau partea si care sarira la mine... Politia turca m-a amendat si m-a pus sa ii platesc spitalizarea jegului. Am refuzat si i-am tarat in justitie 3 ani atat pe agresori cat si pe politai. La urma eu a trebuit sa le platesc spitalizare iar ei prietenei daune morale 15000 euro si 3000 euro cheltuieli de judecata. Astfel de jeguri nu merita mila.
0
2
DE RAICIU SI BALANII NU COMENTATI ? INTERLOPII COSTINESTIULUI SUSTINUTI DE PRIMAR SI COMANDANT
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108