REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

DOSARUL RETROCEDĂRILOR. LISTA COMPLETĂ cu persoanele condamnate alături de Mazăre ori ACHITATE!

DOSARUL RETROCEDĂRILOR. LISTA COMPLETĂ cu persoanele condamnate alături de Mazăre ori ACHITATE!

Replica API 11 iulie 2017 | 01:08 467

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
SINGURA SOLUTIE INCA O REVOLUTIE.HOTIA A REDEVENIT LEGALA.
4
0
RADU MAZARE A FOST CEL MAI MARE PRIMAR AL ORASULUI . PRIVITI CUM ARATA CTA SI MAMAIA ACUM ? ....SA RESPECTAM CEEA CE A FACUT RADU
1
7
Pentru "bla bla" - paguba este si va fi platita de catre noi CONSTANTENI. Iar judecatorii in continuare vor avea salarii si pensii - tot de la noi - PROSTI - PROSTILOR. Natie TAMPITA.
3
1
Oaaaau citi asa zisi procurori aici. Mai degraba parerologi bagatori in seama slugi inocenti mincatori de rahat.Respect MAXIM dnle Mazare si dak ii necesar chematima sa va ajut la a penetrat parerologi.
2
9
Ok, am inteles, astia au scapat. Cine plateste paguba?
9
0
DA-LE LA MUIE LA TOATE SLUGILE BASISTE ,FOMISTE , MANANCA ACUM CACAT .DA - LE DESERTUL !
5
3
Mazare a fost cel mai tare primar al Romaniei. A muncit pentru orasul asta plim de retarzi. Ma bucur ca s a facut dreptate si nu l au bagat in puscarie. Nu aveau de ce. E o victima politica.
5
15
Cine sunt judecatorii care au dat 3 ani de inchisoare cu executare unei mame ce a furat mancare pentru fetita ei de 9 ani!!?? ... aceeasi care au acordat cu suspendare pentru milioane furate.
14
1
Justitie de cacat, judecatori de bucuresti cumparati cu terenuri la mamaia . Ce sa mai zic si notari care au facut actele achitati, incredibil ce tata
18
1
Este unul din acele momente in care mi-e scarba ca sunt roman. Jeguri de judecatori cumparati din acele multe milioane....
18
0
Mergi numai pe caile indicate de onoare. Lupta si nu fi niciodata misel. Lasa pentru altii caile infamiei. Decat sa invingi printr-o infamie, mai bine cazi luptand pe drumul onoarei. Corneliu Zelea Codreanu
5
0
Intr-o dimineata cand ma trezesc cu fata la cearceaf ma duc cu CNPul la DNA si-l acuz de abuz in serviciu prin adaugare la lege.Cand legea 38 prevede ca taxiurile pot fi vopsite galben doar stalpii si plafonul deci fara , a face modificari in CIV a hotarat el miezul din dodoasca sa fie galbene integral.Bani cheltuiti aiurea pe vopsit ori colat modificari culoare la RAR timp pierdut ,nervi intinsi.Prejudiciu 2000 de taxiuri ori minim 1000 lei de vehicul procurorul hotaraste!
3
0
RUSINE MAFIEI din " JUSTITIA " romana !!! COSA NOSTRA de constanta are JAFURILE INTACTE !!! SUTE DE MII DE MILIARDE DE LEI VECHI, peste 10 MILIARDE DE EURO, jefuite din banii constantenilor, in cei 21 de ani de CLAN MAZARE- PORCstantinescu - STRUTinsky la constanta si CAPII CLANULUI scapa liberi si nevatamati dupa 9 ani de procese si 28 de capete de acuzare !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Din iunie 1996, odata cu castigarea primariei de catre TIGANUL HOMOSEXUAL mihaesi, orasul constanta a cazut practic in mainile CLANULUI JIDANO-TIGANESC MAZARE- PORCstantinescu - STRUTi
20
0
RUSINE JUSTITIEI DIN ROMANIA au reusit dupa 9 ani de procese sa ii scoata bazma curata pe toti excrocii de la care au primit mita grasa, adica s-au manjit, asta pe intelesul lor. Onoare, coloana vertebrala, cinste, corectitudine nu au nimic cu ei. Banii nemunciti, primiti mita din furt, i-au dezumanizat si descalificat in randul oamenilor simpli care-si duc traiul de azi pe maine
23
1
Sa va fut in gat de lingatori in cur retardati ce sunteti. Sa ne sugeti pulile pana ne bufneste rasul noua astora care suntem indignati de jegul de Mazare si de sentinta nedreapta care l-a condamnat su suspendare. Poate la recurs o sa ia cu executare idolul vostru. Sau la urmatoarele sentinte, sigur o sa se duca la cusca langa prietenul lui Nicusor.
15
1
Ai dat terenuri in mamaia pe mal la gheol numai betoane in mamaia. vis de city blocuri noi
8
0
Bravo Mazare, o mare victorie impotriva celor care au vrut sa te excluda din politica.
4
27
Asa primesc marii jefuitori ,noi,daca furam o.oglinda de masina luam direct 3 ani,despre ce vorbim?
25
1
Sa-ti umplu sfecla cu sloboz, sa zici ca ti-a venit mintea la cap
7
0
Pwntru Corect 20:00 SA IO SARUTI IN RECT PE CEI ENIMERATI DE TINE SI BINENTELES LE POTI FACE SI CITE O FELATIE DUPA DAC MAI RAMINE TIMP TE ASTEPT SI LA MINE SLUUUUGI BASISTE A-TI FOST SLUGI O SA INCHEIATI.RESPECT SI DOAR BINE CELOR CARE INTELEG REZ PROCESULUI.
3
19
Cel mai mare prejudiciu este ca te-a nascut mata viu si oligofren. Numai un bou retardat ca tine poate sa se bucure de o astfel de condamnare. Sper totusi ca Dumnezeu nu doarme, si ca urmatoarele pedepse in dosarele urmatoare se vor cumula si claownul de Mazare o sa se duca langa prietenul lui Constantinescu, de mana cu Strutinscki si Gabi Stan. Jegurile astea au dus Constanta cu 10 ani inapoi. Mai sper ca la recurs judecatorul v-a schimba sentinta in una cu executare si mult mai mare.
27
3
Aici nu a existat prejudi ciu, la FLOTA AU FOST 600 MIL DOLARI ....SI BASESCU A PRIMIT ...FELICITARI . DECI CIOCUL MIC , OFTICATILOR , NU VEDETI IN CE HAL ARATA CTA SI MAMAIA LA ORA ACTUALA ?
4
24

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108