REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Dosarul Tel Drum rămâne la DNA, a stabilit procurorul general Augustin Lazăr

Dosarul Tel Drum rămâne la DNA, a stabilit procurorul general Augustin Lazăr

Replica API 14 martie 2019 | 00:24 420

Augustin Lazăr

Procurorul general Augustin Lazăr a stabilit că DNA are competenţa de a instrumenta dosarul Tel Drum, în care este anchetat preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
postez si fut pesedisti in gura ! Le dau si cacatul la lins !!! Muie unu, muie prostul de sub mine, muie dragnea infractorul, muie pesede !!!
9
0
laba trista , hai sa ne intalnim , vii cu nevasta , asta ca sa vezi cum reactioneaza cand ma vede . Boule , in loc s-o futi , postezi . Saraca a venit la noi deprimata , nu a avut noroc in viata . Pacat , e fata buna , face de toate...Te pup .....prin ea ....
2
7
unule manca-mi-ai cacatul de manipulator bolsevic ! Muie dragnea infractorul, muie pesede !!!
9
2
In loc sa-i luam cu parul pe toti astia care-au nenorocit tara si pe noi toti, ne irosim energia si nervii la antenele penalilor care ne tin tot timpul ocupati si, nu mai avem timp sa reactionam. Ne batem noi intre noi ROMANII care n-am furat si n-avem treaba cu JUSTITIA pentru ca suntem oameni cinstiti, in loc sa ne unim sa scapam de HOTII care sug si sangele din noi! Nu vedeti ca in afara de legi care sa-i scape pe toti HOTII de LEGE si puscarie astia alta grija nu au! DRACnea are pe mana banii tarii, banii nostrii ai tuturor si-i fura cu LEGEA facuta de niste HOTI pentru alti HOTI
15
1
In cate dosare mai trebuie sa ia cu executare penalu asta pentru ca sa ajunga la puscarie.La Dragnea ma refer PSD istilor.
18
3
asa de rau ai ajuns, sa intinezi meseria asta nobila de procuror general, sa te fotografiezi cu puscariasul ala de Marin Tivilic zis Ceausescu condamnat cu acte in regula la 1.8 ani puscarie, tu nu mai esti procuror general esti doar o risipa de bani ,ca doar statul iti plateste salariul luna de luna, cu toate ca esti propus pentru revocare . Ca mai sunt pupincuristi care iti ling ghetele asta este ,uita-te pe aici ! Romania nu duce lipsa de asemenea loaze !
7
18
Foarte bine! DNA are competenta de a intrumenta dosarul Tel Drum. Felicitari d-le procuror general Augustin Lazar !
19
5
In ce tara am ajuns sa traim, sa fim condusi de HOTI si CONDAMNATI penali! Ce democratie-i asta cand astia care ne conduc fura, isi fac legi sa ramana si cu banii furati si fara sa dea socoteala nimanui! Sa furi cu legea facuta de HOTI, sa fi condus de HOTI si sa-i vezi cum ne ranjesc cand hotiile lor le platim noi si copii copiilor nostri ca datorie publica, pai sa nu-ti bagi p-ula-n ia de democratie si sa-ti aduci aminte de Ceausescu pe care tot naparci ca imbuibatii astia l-au omorat, nu poporul! Poporul, acum chiar ka dat de drakul!
22
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108