REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Două persoane au fost LA UN PAS DE ÎNEC, în sudul litoralului!

Două persoane au fost LA UN PAS DE ÎNEC, în sudul litoralului!

Replica API 28 august 2018 | 14:00 383

Calendaristic ne aflăm la sfârşitul sezonului estival, iar salvamarii de pe litoralul românesc continuă "lupta" pentru salvarea persoanelor aflate în pericol de înec în Marea Neagră! În mai puţin de 3 ore, în sudul litoralului, două persoane au avut nevoie de intervenţia salvamarilor pentru a supravieţui.

Astfel, medicii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au fost solicitaţi să intervină în cursul zilei de marţi, 28 august a.c., în jurul orei 11.50, pentru salvarea unei persoane în pericol de înec, în zona plajei Roxy din staţiunea Eforie Nord.

Conform informaţiilor ISU Constanţa, persoana a fost scoasă din apele mării de către salvamari şi se află în stare conştientă. Medicii ISU Constanţa au intervenit cu o şenilată aparţinând Eforie Nord pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Tot marţi, 28 august a.c., în jurul orei 13,.00, o femeie în vârstă de 70 de ani a fost scoasă în ultimul moment de salvamari şi adusă la mal. Aceasta era la un pas de înec în apele Mării Negre, la Eforie Nord, în zona Belona de data aceasta. Medicii ISU Constanţa au intervenit pentru acordarea îngrijirilor medicale. Din fericire, aceasta se află în stare conştientă.

Reamintim că de la începutul sezonului estival şi până acum peste 25 de persoane şi-au pierdut viaţa în urma înecului în mare.

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Exista niste reguli pentru orice. Unii le respecta si poate sunt considerati de cacatii cu ochi drept fraieri dar ei ,cei ce respecta regulile dorm linistiti si sunt inteligentii societatii,insa sunt si cei ce vor sa se dea mari cumva. Efortul pentru educatie,invatamantul ,cultura,sunt ,,chestii'' ce pot fi ignorate,tinand seama de faptul ca o sumedenie de netoti ocupa functii mari si ecranele TV,urmare tupeului. Deci,cu tupeu inainte! Si mori ca prostu' ca tupeul nu te face scafandru!Si in traffic,mori ,ca nu esti de raliu,daca ai masina buna. Tu esti sofer bou,nu masina e de vina!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108