REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

DOVADA că ALEX BODI și Daria RADIONOVA s-au ÎMPĂCAT!

DOVADA că ALEX BODI și Daria RADIONOVA s-au ÎMPĂCAT!

Replica API 29 noiembrie 2021 | 22:18 1922

E oficial! Daria Radionova și Alex Bodi formează din nou un cuplu! Având în vedere ipostazele romantice în care afaceristul s-a afișat cu blondina, putem spune că Alex Bodi a dat-o uitării complet pe Ema Uta. Mai mult decât atât, iată că lucrurile între ei par a se fi rezolvat, în condițiile în care nicio clipă nu le-a lipsit zâmbetul de pe buze.

În ultima perioadă s-a tot speculat că Alex Bodi ar fi dat-o uitării pe Ema Uta, celebrul make-up artist al vedetelor din România și s-ar fi întors la rusoaica cu care avea planuri mari de viitor și anume nimeni alta decât Daria Radionova.

Dovada că Alex Bodi și Daria Radionova s-au împăcat

Anul acesta, în luna aprilie, cei doi s-au despărțit oficial. Separarea a fost una cât se poate de răsunătoare, însă se pare că amândoi au decis să uite toate acele episoade mai nefericite și să o ia de la zero.

După despărțirea scandaloasă, Daria Radionova a răbufnit și a decis să se întoarcă în țara natală. Ei bine, nu doar că a părăsit România, ci a și cunoscut un tânăr cu care ulterior s-a logodit. Daria Radionova mărturisea pe atunci că urmează să se căsătorească cu alesul inimii sale.

Pe de altă parte, nici Alex Bodi nu a petrecut prea mult timp singur. Întotdeauna i-a fost alături o domnișoară focoasă care l-a însoțit în vacanțe de lux, însă se pare că gândul tot la Daria Radionova i-a fost în tot acest timp.

Alex Bodi

Zilele trecute, Alex Bodi spunea că s-a întâlnit din întâmplare cu Daria Radionova și au mers să ia cina împreună, ca doi oameni maturi care au un trecut împreună. Niciunul nu a exclus împăcarea, însă iată că au luat cât se poate de repede o decizie privind viața lor amoroasă.

Seara trecută, cei doi au luat din nou masa la un restaurant de fițe. Dacă până acum, după despărțire, nu s-au afișat împreună, ei bine aseară a fost prima oară când au fost surprinși împreună, iar chiar Daria Radionova a fost cea care a postat imaginile pe rețelele de socializare.

Zâmbetul nu le-a lipsit nicio clipă de pe buze, iar, la un moment dat, celebrul afacerist a și sărutat-o pe frunte pe Daria Radionova, iar imaginile atașate în galeria FOTO stau drept dovadă în acest sens, scrie spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce stire de 2 lei, cines astia? doi muciiosi
2
0
Adica s-au impacat SRI cu KGB ?
3
0
ai urmarit acel video de pe youtube in care Nikita spunea ca Constantin Brancoveanu e mare sculptor?asta e cultura generatiei X
3
0
Replica intreaba astia unde au jucat? ca noi fetele din redactie avem vise erotice cu alex ce vreti voi acum si spre supararea noastra el s-a impacat, avem si dovada cum ziceam!!!
4
0
Dar despre Traian Vuia ,Nichita Stanescu,Marin Preda Iancu de Hunedoara , Mircea cel Batran stiti ceva ????
14
0
Alooo replica plii..chiar credeti ca intereseaza subiectul asta? Va luati bani de la pestele asta plin de steroizi ca altfel nu se explica..ziar de manelesti ce sunteti
13
0
Pariez ca bodie asta decarteaza ceva cashcaval replicutzei. Altfel eu nu-l vad p'asta bagat in seama.
22
0
nu trebuia sa fie inchis?
19
1
un toxicoman si o javra
20
1
cwrvelereplica!!!
19
0
doi ratatzi, stiri de 2 lei, nu mai mediatizati, gunoaiele..ziaru
23
0
ah da? sa ma cac pe ei.
23
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920