REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Dr. Cătălin Grasa: „Aşteptăm cu nerăbdare să desfăşurăm un act medical la cele mai înalte standarde!”

Dr. Cătălin Grasa: „Aşteptăm cu nerăbdare să desfăşurăm un act medical la cele mai înalte standarde!”

Replica API 14 octombrie 2017 | 00:00 243

Renovare la Secţia de Terapie Intensivă Nou-Născuţi din cadrul Spitalului Judeţean Constanţa

Renovare la Secţia de Terapie Intensivă Nou-Născuţi din cadrul Spitalului Judeţean Constanţa

Renovarea Secției de Terapie Intensivă Nou Născuți Constanța este în desfășurare, lucrările avansând rapid. În acest context, managerul Spitalului Județean Constanța, dr. Cătălin Grasa, a participat, joi seara, la Gala anuală a Fundației Vodafone România, fundație care sprijină financiar reabilitarea.

„A fost o plăcere sa particip la acest eveniment și îi asigur pe toți cei implicați în derularea acestui minunat proiect, de sprijinul nostru necondiționat. Așteptăm cu nerăbdare să desfășurăm un act medical la cele mai înalte standarde”, a declarat dr. Cătălin Grasa. De asemenea managerul SCJU le-a mulțumit pentru colaborare și i-a asigurat de tot sprijinul pe membrii celorlalte asociații implicate în derularea proiectului, „Inima Copiilor” și „Dăruiește Aripi”.

În octombrie 2016, Fundația Vodafone a anunțat în cadrul Galei Anuale sprijinul pentru renovarea Secției de Neonatologie a Spitalului Constanța, prin dublarea sumei strânse în campania națională de strângere de fonduri organizată de Asociațiile „Inima Copiilor” și „Dăruiește Aripi”. Bugetul întregului proiect este estimat la 1,3 milioane de euro.

Secția de Terapie Intensivă Nou-Născuți nu a fost renovată niciodată. În această secție, primesc anual îngrijire 1.000 de nou-născuți cu probleme medicale, din județul Constanța și alte trei județe din sud-estul țării: Tulcea, Ialomița și Călărași. Lucrările au început în luna august și sunt estimate să dureze aproximativ un an. Secția va dispune de spații speciale pentru părinți, pentru personalul medical, pentru consilierea psihologică a părinților, precum și săli de consultație. Totodată, noua secție va fi dotată cu o soluție de telemedicină care va permite transmiterea securizată de imagini și parametri medicali, în timp real și urmărirea de la distanță a semnelor vitale ale pacienților.

Florentina BOZÎNTAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ASTEPTAM CU NERABDARE pai daca ii asa demisia mai sluga politica ce estisi lasa pacaleala lasooo.spune pe sleau cum ai alungat acel pacint.se milogea dimineti la rind pe linga usa ta de sef.ce I-ai spus nu ii nevoie sa I-ti amintesc credema,avea omul la el o chestier am audio tot.asa ceva nu mia fost dat sa aud de la un asa zis medic actual meneger.esti jalnic credema si o sa fie ok pt viitorul tau vb cu Capatina sa te ajute cu un pat la etaj.japita umana esti ii putin spus.
1
0
Asteapta Grasa sa desfasoare un act medical la cele mai inalte standare.Faceti ce ii posibi deocamdata adica NIIIIIMIC.Iei sal baban si te rupi in cur de munca sluga PSD-ista.
2
0
Aaaaa pai daca se ocupa menegerul Frasa de acest lucru ii ok ne putem lua gindu de la mai bines.
1
1
Povesti de adormit
5
1
Spitalul judetean este condus execrabil. Cea mai slaba conducere ever. Slugile PSD conduc prost iar reprezentantii din CA de la CJ niste slabani fara pregatire in spitale.trebuie urgent alta conducere sa stie sa conduca spitale nu ca astia pusi de psd
10
2
cele mai inalte standarde daaaa act medical daaa spune mai sluga politica ce esti ca ii destinat acel act doar celor care is in gratiile tale.nu nu vreau sa exemplific aici nu veti pica bine delo cu tot cu kg dvs cu tot.faci ce faci numa sa dai bine cui sti tu.slugaaaa.
6
1
Cadrele medicale care vor lucra in sectia noua, trebuiesc instruite cum sa se comporte cu parintii si copii nounascuti. Au un comportament agresiv si nu pare sa faca acest job minunat cu pasiune.
10
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108