REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Dragnea aşteaptă de la Tudose o listă de obiective strategice de importanţă naţională

Dragnea aşteaptă de la Tudose o listă de obiective strategice de importanţă naţională

Replica API 6 septembrie 2017 | 00:35 333

Liviu Dragnea, lider PSD, a anunțat sâmbătă că l-a rugat pe premierul Mihai Tudose să prezinte, săptămâna viitoare, o listă de obiective strategice de importanță națională.

"Despre proiectele mari din România — l-am rugat pe primul ministru ca săptămâna următoare, dacă reușește să finalizeze, să stabilească o listă de obiective strategice de importanță națională în domeniul agriculturii, sănătății, infrastructurii, educației, cercetării. Va fi stabilităși aprobată această listă, sperăm să găsim înțelegere la toate forțele politice pentru a fi de acord cu această listă — să fie o listă de obiective strategice de importanță națională pentru care să începem finanțareași execuțiași să fie dusă la capăt", a declarat Dragnea la finalul Comitetului Executiv Național al PSD.

O temă importantă a discuțiilor a vizat infrastructura. "Am discutat de asemenea despre autostrăzi, despre modul prin care aceste investiții majore pe care le așteaptă toată societatea românească să fie realizate într-un termen rezonabil. (...) Am discutat cu premierulși ministrul Transporturilor despre autostrada de pe Valea Prahovei, pe lângă celelalte autostrăzi. Există un proiect mai vechi, care areși avizele de mediu, este vorba de București-Ploiești-Brașov. Autostrada Comarnic-Brașov nu implicăși autostradă între Ploieștiși Comarnic.Și premierul a stabilit cu ministrul Transporturilor ca săptămâna următoare să ne prezinte dacă asta poate să fie o opțiune mult mai bunăși mult mai rapidă, în așa fel încât să avem o autostradă București până la Brașov, nu întreruptă între Ploieștiși Comarnic", a detaliat președintele PSD.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si noi asteptam sa scapam de tine,satana,ciuma Rosie,dictatorule,puscariasule,condamnatule,strici faima Romaniei,UN penal a ajuns say ne omoare,PE toti,dar vei pieri tu ,dragnea ,jigodie,primul,vei da socoteala la popor,ptr Raul care ni-l faci,vei fi executat ,CA ceausescu,Fara mila
3
0
Josnic mai este.Devina este 80% din poporul roman, care este credul si nu stie sa lupte si sa voteze pentru lucruri bune.
1
0
Ce mare esti !? Ce mare te dai, te crezi....Mai mare decat esti....!! Pana cand, penalule ?!
4
0
Marele specialist si atoatestiutor LD cere, parca ar fi ceausescu...
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108