REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Dragnea dă semnalul în PSD, în ceea ce îl privește pe Toader

Dragnea dă semnalul în PSD, în ceea ce îl privește pe Toader

Replica API 17 februarie 2018 | 00:48 486

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, ține pe toată lumea pe jar, în ceea ce privește o decizie de revocare sau nu a Laurei Codruța Kovesi, din funcția de procuror-șef al DNA. Pentru că ezită să dea un răspuns tranșant, ministrul Justiției și-a atras antipatii din partea liderilor PSD, însă Liviu Dragnea intervine și transmite un mesaj puternic de susținere pentru Tudorel Toader, conform stiripesurse.ro.

”Eu nu sunt dezamăgit de ministrul Justiției, știu pozițiile unor colegi, dar ăsta nu este un subiect care să fie descis fără o analiză temeinică, o decizie bine analizată.

Îl consider în continuare pe Tudorel Toader un bun profesionist, un om cu o expertiză serioasă și cred că decizia pe care o va lua, nu știu care va fi aia, cred că o va lua extrem de profesionist.

Domnul Tudorel Toader are ritmul lui, acum s-a întâmplat că era în Japonia, dar când i-a solicitat doamna prim-ministru s-a întors în țară, însă nu l-am văzut niciodată pe domnul Tudorel Toader să anunțe ceva sau să ia o decizie fără ca aceasta să fie bine argumentată, foarte profesionist lucrată”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Interesant ! Toader a fost rugat de catre paviana Vasilica , sa se intoarca in tara , desi el ar fi vrut sa se stabileasca acolo , pana cade Dragnea ...
3
0
Hai Dragneo, tara te vrea mort, futu-ti rasa ma-tii de nenorocit!
3
1
In 20 de ani toate autostrazile din tara vor trece pe la Alexandria, pentru a lega capitala de Beciul Domnesc.
4
0
da - i ma - tii , e pofticioasa , asteapta cu buzele botoxate !
1
4
MAAARE MARE GRIJA DNL-E DRAGNEA SA NU AVETI IN PREAJMA PE UN ANUME BOT.A PROMIS PE RETELELE DE SOCIALIZARE CA V-AR EXECUTA DA DA O FELATIE DACA TOT NU VA POATE PUPA IN RECT.ASTA ASA IN OFTICA LUI DE LIMBRIC INFECT PINA SA FACA ICTER SI SA CRAPE IN CHINURI.
2
5
V-a apucat depresia ca nu mai e loc de furat. Totii romanii au furat dupa revolutie pe unde au lucrat. Acum cand totul s-a dus , si nu mai e nimic de furat, si trebuie pus osul la munca, va plangeti de Dragnea . Nu sunt fanul lui , ptr ca toti politicienii sunt la fel. Dar in loc de coment-uri mai bine mergeti la munca. Sclavilor.
8
5
pish cu bolta pe tot pissssd ul vostru !!!
10
3
Jigodii ordinare care vreti sa ne injositi pe noi care nu furam
11
3
In momentul de fata ,Livache a ramas fara strategie.Este ca o barca fara carma dusa de curent.Sper ca v-a esua cu toata gasca de penali undeva la Rahova sau Jilava!
11
3
Muwe pesdistilor si votanti lor
13
3

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920