REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Dragnea: „Dacă doamna Dăncilă va fi acceptată de Președintele României, trebuie să își asume riscurile la care se expune”

Dragnea: „Dacă doamna Dăncilă va fi acceptată de Președintele României, trebuie să își asume riscurile la care se expune”

Replica API 16 ianuarie 2018 | 15:34 338

Liviu Dragnea a făcut primele declarații cu privire la propunerea pentru funcția de premier a europarlamentarului Viorica Dăncilă. El a punctat că pe lângă propunerea ei a mai fost și varianta Ecaterinei Andronescu. Însă, cea din urmă s-a retras din „cursă”. Președintele PSD a precizat că au fost foarte multe întrebări puse în cadrul ședinței CEx.

„De asemenea, a fost propusă și doamna Ecaterina Andronescu, dar spre final și-a retras candidatura. Eu am cerut colegilor mei am fost de acord să avem un dialog cu doamna Viorica Dăncilă înainte de a vota. Eu i-am pus multe întrebări. Au fost întrebări puse civilizat, s-a răspuns civilizat. Dacă doamna Dăncilă va fi acceptată de Președintele României, trebuie să își asume riscurile la care se expune, sau la greșelile pe care le-ar putea face. Ea a fost propusă de către Nicolae Bădălău. Este susținută și de organizația de femei”, a spus Liviu Dragnea.

Întrebat dacă Viorica Dăncilă va avea libertate să își aleagă oamenii din Guvern, Dragnea a spus că „în orice partid, componența Guvernului se discută în ședințele organizate. Dar orice prim-ministru are drept de veto. Vor fi discuții pentru fiecare membru din Guvern”

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aici este vorba de legile justitiei si atat. Cata vreme sprijina modificarile mafiotilor ramane sefa la tara. Sper sa o respinga Klaus.
2
0
Bai nemesiseanu de teleorman.demisia urgent.gunoi periculos
3
0
Daca orice prim ministru are drept de veto , de ce domnul Tudose nu a avut acest drept si lati inlaturat domnule infractor dragnea ?
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108