REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Dragnea despre Tudose: Este un premier bun, cu greșelile lui

Dragnea despre Tudose: Este un premier bun, cu greșelile lui

Replica API 14 octombrie 2017 | 00:45 428

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi că Mihai Tudose este un premier bun, eficient, "cu greșelile lui".

"Despre Mihai Tudose, ca să aflați părerea mea acum, în conferința de presă — eu nu am vorbit, nu am avut nicio ieșire publică în aceste zile. La un moment dat, probabil că o să spună și Mihai, a discutat, nu neapărat în plen, a făcut o pauză, și despre eventualitatea ca să-și prezinte demisia, văzând poziția partidului. Eu i-am spus că nu poate lua în calcul această variantă. Mihai Tudose este un premier bun, un premier eficient, cu greșelile lui. Poate ale lui sunt mai mici sau mai mari ca ale mele. Poate ale mele sunt mai mari sau mai mici ca ale lui", a afirmat Dragnea la finalul ședinței CExN, citat de Agerpres.

El a adăugat că a avut discuții repetate în ultimele zile cu premierul și a constatat că au "comunicat prost unul cu altul".

"Am comunicat prost unul cu altul. Eu îmi asum asta, cred că și-o asumă și el. Nu mai putem face asemenea greșeli, să punem și partidul, și coaliția, și majoritatea parlamentară și guvernul într-o situație limită. Eu am avut de învățat din această perioadă, și Mihai a avut de învățat și colegii noștri au avut de învățat. (...) Dar ce vreau să transmit eu, ca președinte al partidului, să nu creadă vreo instituție, indiferent de care natură, că acest partid se lasă subjugat în activitatea politică sau guvernamentală, sub nicio formă. Este doar un sfat", a susținut Liviu Dragnea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Flausatul de Dragnea e mare Hoz e dresat de Jidani sa ne pacalesca pe toti.Ca noi suntem un popor lasi si prost mergem precum oile lui Becali ca sunt mai inteligente.
2
0
Bravo postarea "ion", mult adevar ! Felicitari !
3
0
am ajuns sa imi fie rusine ca traiesc in aceasta tara condusa de penali, de idioti, de nemernici care se pupa unul pe altul in vazul lumii si se injura si injunghie pa la spate in intimitate- a se intelege in interiorul aliantei. Daca ar fi dupa ei s-ar omora unul pe altul ptr lutere si ptr a-si instala slugile in functii. Astfel trebuie perceputa aceasta CIUMA ROSIE
3
0
Kovesi premier! Johannis sa vanda dracului definitiv pe doua case toate padurile tarii, prietenului lui de la Fuckhoferii aia,sa se instaureze dictatura ,ciuma gri pe care o vor cei din categoria comentatorilor destepti de mai jos. Sa vina iubita voastra Kovesi,sa pune gratii la granite,sa bage toata Romania intr-o mare puscarie si toti sa pupe-n cur hastag propagandistii regimului dorit. Dar sa nu plangeti dupa aia! Si dragi bolovani, ,,ciuma rosie'' e doar in capul vostru,de fapt este fix partea stalinista imitata de iubita voastra Kovesi!
0
7
IPOCRITILOR ! TOTII SUNTETI O APA SI -UN PAMANT ! Se vede din comentari cata lume va iubeste ! Si eu va iubesc ! In gura !
0
4
Da, d-le Dragnea, Tudose este un premier bun...tu nu il lasi sa fie si mai bun, il controlezi, dictezi, vrei sa deti controlul, tocmai tu penalule, care ai si o condamnare si atatea procese in curs. Da, este o "mica mare" diferenta intre tine si D-ul Tudose !! V-ati facut de rusine, sunteti un partid de ciumati, hoti, mincinosi si penali cu tine in frunte.
13
0
CE faci,ameninti DNA-ul?stai CA urmezi tu,satana,tu ciuma mizerabila ,tu care esti un puroi ptr popor,si transmiti numai infectie,tu CA esti si condamnat,o sa te duca direct la puscarie,panarama,gata ai pus-o bine si PE tataroaica,imputita,si PE baba penala Plumb,dupa ce au furat tot ptr tine ,acum le-ai scuipat,mizerabil ce esti,dar vei sfirsi ff urit ,tu,si abia dupa aceea ,poporul VA avea liniste,dictator mizerabil,la cit te uraste poporul,te-ar jupui de viu
12
1
Sa ma cac pe psd
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108