REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Dragnea, după întâlnirea cu Iohannis: „Viața bate filmul”

Dragnea, după întâlnirea cu Iohannis: „Viața bate filmul”

Replica API 18 ianuarie 2018 | 00:07 445

Partidul Social Democrat a ieșit de la negocierile purtate cu președintele României, Klaus Iohannis, privind propunerile pentru desemnarea unui nou premier. PSD și ALDE au mers cu propunerea comună deja cunoscută - Viorica Dăncilă, iar preșesintele PSD, Liviu Dragnea, a făcut primele declarații de după întâlnire.

El este optimist în decizia pe care o va lua Iohannis, fiind sigur că nu are ce să îi reproșeze Vioricăi Dăncilă.

„Viața bate filmul! Era incorect din partea mea să i-o prezint eu personal propunerea pentru premier. Am avut o discuție cu domnul președinte”, a spus președintele PSD, Liviu Dragnea.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Golan de Teleorman ce are presedentia in chingile constitutiei pesediste.
3
1
Cum dracu sa te cheme ''Gratiela'' si tu sa fi cat o vaca?
3
0
E grasa, daa...ii prieste scaunul de ministru, bagatoare de seama, ca altceva nu face: "timpul trece leafa merge noi cu drag muncim"! Hal de guvern!
3
0
penalului dovedit draknea nu i te poti adresa cu apelativul domnul nu de alta dar jignesti domnii adevarati- este un simplu penal, un hot, excroc, jigodie
3
0
Ce umflata e asta
4
0
Prost exemplu ti-ai ales. Emblema traseismului politic. Multi pun botul la legenda "filosofului" Tutea. Dar nunstiu ca asta a fost comunist convins, dupa aia legionar, si dupa '90 liberal. Ghinionul lui a fost ca nu a putut sa treaca rapid inapoi la comunism cand a trebuit, si s-a ales cu vreo 12 ani de parnaie. Dar chiar daca schimba rapid doctrina, tot ar fi facut parnaie pt. ca tatucul Stalin directiva sa fie "purificata" societatea comunista din Rusia si tarile prietene. Omul s-a aplecat dupa cum a batut vantul.
1
0
Da, constapatia albastra, SUPER comentariul....!! Dragnea pleaca, pana nu este prea tarziu, vei sfarsi ca Ceausescu ! Te-ai facut de fecale pentru a cata data ??
6
1
Valeu cu ce ursoaica s-a dus psd la cotroceni sa rupa scaunele lui johannis.Priviti-o pe aia din foto care nu-i incape curul pe scaun dar vrea sa impuste o cota de ursi din ro pe motiv ca sunt prea multi si nu spune ca nu e in stare sa stopeze taierile de paduri.
14
1
Dragnear fi de tine la puscarie ,poate intr o zi se satura si romanii de voi si o sa fiti aruncati in strada ca niste caini...
12
1
Dragnea,pleaca pana nu e prea tarziu! Nu face aceeasi greseala ca Ceausescu...
9
2
O sa ai o moarte lenta si dureroasa la batranete daca nu si mai devreme desi nu-ti doresc moartea pentru ca am suflet mare dar o MERITI!!! Eu am gura aurita si nu glumesc....in 75% din cazuri am nimerit-o si cu siguranta la tine nu ma insel pentru ca esti prea NENOROCIT ca Dumnezeu sa te ierte usor...
10
3
Asa va trebuie popor de prosti votati in continoare PSD
17
4
Popor de tampiti,avea dreptate Tutea.
24
5
Dragnea cu mucii in mustata si dosar la dna continua sfidarea romanasilor fraieri care lupta pentru supravietuire.
24
3
Domnu Dragnea ne faci tara de ras, ar trebui sa-ti tragi singur concluzia si da-ti demisia pana te aresteaza DNA-ul.
20
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108