REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Dragnea: Există un plan ca Guvernul să fie dat jos până la 1 ianuarie

Dragnea: Există un plan ca Guvernul să fie dat jos până la 1 ianuarie

Replica API 24 septembrie 2018 | 00:00 217

Preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat duminică seara că ar exista un plan ca Guvernul să fie dat jos până la 1 ianuarie, deoarece preluarea preşedinţiei Consiliului UE de către România va zădărnici ulterior un astfel de scenariu.

"Da, categoric da (exista un plan ca guvernul să fie dat jos până la 1 ianuarie, n.r.). El este străveziu, nici nu trebuie să ai foarte multe informaţii, doar răbdare şi să pui toate piesele de puzzle pe masă, cu declaraţii, cu acţiuni, declaraţii interne, declaraţii externe. Preluarea preşedinţiei Consiliului UE de către România înseamnă de fapt preluarea de către doamna prim-ministru Viorica Dăncilă şi de către miniştrii din Guvern, pentru că - cu toate presiunile lui Iohannis, la Bruxelles - s-a decis că premierul şi Guvernul sunt cei care trebuie să gestioneze aceste lucruri, nu preşedintele. Cu acest guvern intrat în anul 2019, nu mai poate fi dat jos, nu mai poate fi contestat, nu mai poate fi dusă la nesfârşit minciuna", a spus Dragnea, la Antena 3, întrebat dacă crede că ar exista un plan ca guvernul să fie dat jos până la 1 ianuarie.

El a mai precizat că, în anul 2019, când vor avea loc alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis şi-ar dori să aibă "nişte servicii care, în continuare, să se joace prin Justiţie, ca să le poată folosi să şantajeze, să preseze, să ameninţe" şi să îi protejeze pe cei care îl ajută. Dragnea a opinat că în anul următor rezultatele economice ale guvernării vor fi "şi mai evidente".

"Şi poate ajunge în campania electorală domnul Klaus Iohannis să le spună românilor: 'Votaţi-mă pe mine pentru că nu am făcut nimic bun, doar am făcut rău, în sensul în care am făcut atâta agitaţie în România' - în contrapartidă cu un candidat de-al nostru, sper să fie un candidat comun, care să prezinte ce a făcut această guvernare pentru România", a spus liderul PSD.

sursa: Agerpres

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Te-n gura de oltean mincinos. Asa ne-ai mintit la tv cu programul ma-tii de guvernare. Javra. Vrei pizda tanara? O sa-ti iei pula tanara la parnaie FMM.
2
0
Plecatu slugi psd hoti ordinari psd a scumpit tot
4
0
Stie Dragnea ce stie!Pai precedentii prim-ministri,Grindeanu si Tudose au cazut cu guvernele lor,sau o parte din guvern pentru ca nu au facut jocul penalului de Teleorman.Pai si Dancila daca iese din cuvantul lui are aceeasi soarta,totul este bine si ,,democratic" cata vreme se executa fara cracnire ordinele lui Dragnea.Oare ce s-ar fi intamplat cu prima propunere de prim-ministru,Sevil Shaideh?Uitaseti?
5
0
Presedintele Johannis trebuie sa iasa in fata romanilor, sa condamne comportamentul abuziv si penal al unui inculpat ca dracnea care duce tara in prapastie si foloseste bogatia tarii in mod partinic si personal numai ca sa scape el de puscarie. Dracnea este presedinte de partid, al unui partid corupt, la fel de penal ca el, seful PSD. Klaus Johaniss este presedintele Romaniei si trebuie sa apere tara si cetatenii de asaltul penalilor la adresa democratiei!
5
0
Lasa ca vine si vremea noastra. Daca nu o sa luati muie P$D , in toate gaurile !
10
5
Ptr ANTPESEDE !!!... SUCCESURI DEPLINE !
4
14
Doamne ferrste. Asta minte si debiteaza prostii cum respira. Bai, voi va dati seama cine ne hotareste soarta? Asta se crede in Star Trek. Apropo, astia din guvern nu dau psihologicuk? Asta cu caii verzi pe pereti, altul cu mitraliera....
15
5
La cacat mai javra ordinara ce esti, nu te-a fatat mata presedintele psd!
11
6
Exact. In noaptea de revelion guvernul o sa fie dat jos.
14
6
Veorica la cratita iar dracnea la mititica
16
7
Bietul Iohannis, e vai de rozeta lui!
7
17

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108