REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Dragnea: Grindeanu a anunţat că DEMISIONEAZĂ

Dragnea: Grindeanu a anunţat că DEMISIONEAZĂ

Replica API 15 iunie 2017 | 00:30 259

Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu susţin o conferinţă de presă. Dragnea a precizat că în şedinţa PSD s-a discutat despre guvernare şi evaluarea Cabinetului Grindeanu. "S-a discutat despre situația în care unele măsuri trebuiau să intre în vigoare de la 1 ianuarie 2018. Dar ca să intre în vigoare de la 1 ianuarie 2018, ele trebuiau adoptate de la 1 iulie. Analizând acest document, majoritatea colegilor au tras concluzia că o parte din membrii guvernului, și nu o parte mică, nu au luat în serios programul de guvernare. Nu au reușit să se coordoneze, nu au avut o relație de coordonare cu prim-munistrul. Nu a fost o abordare strategică", a spus Dragnea.

Dragnea a mai explicat că la un moment dat s-a luat o pauză, dar că premierul nu a mai aşteptat să fie dat un vot - indiferent că era pentru demiterea lui sau nu - şi a plecat, transmiţând că îşi va da demisia, cu condiţia ca preşedintele Klaus Iohannis să desemneze un prim ministru tot de la PSD. Mai mult, Grindeanu a adăugat că poate să fie dat afară din PSD, fiindcă nu îl mai interesează. Tot Dragnea a susţinut că toţi miniştrii îşi vor da demisia.

Vezi şi:

http://www.replicaonline.ro/scandal-fara-precedent-in-psd-321568/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai sa demisioneze domnule ca doar sunt ministrii lui Dragnea nu ai Guv. Romaniei! Doar ce naiba asta am votat, asta avem!
0
1
Dragnea joaca un joc prea periculos,si il va costa mai mult decat anticipeaza el.Sfarsitul erei Dragnea este foarte aproape.Scenariul de acum poate fi si un act teatral ieftin pentru romanii in conditile in care salarile nu s-au marit desi s-au promis multe pana acum cateva luni de zile. Dragnea isi are locul in celula de penitenciar.
5
5
Asemenea specimen este impus de 80% din popor, care este primitiv si nestiutor de carte.
1
1
mai incultule , scuza-l ca e ocupat si nu are timp sa- dea la muie ma-tii , comunist ramas fara servici , besi sa-ti ridici somajul ca mori de foame ! ....noroc ca face ma-ta bani .
2
4
Singurul obiectiv al acestui oltenas penibil este JUSTITIA,clar!Dar sper ca ,tipul cu mustata,va sfarsi mai lametabil ca predecesorul sau,Ponta !
8
1
MAI PENALULE, MAI DICTATORULE...TU TREBUIE SA DEMISIONEZI, LA PUSCARIE CU TINE ! Pleaca cu ministri tai cu tot, tu i-ai numit dupa chipul si asemanarea ta. Ne innebunesti cu cele "trei femei fatale", DISPARETI, circarilor ! Cat va mai suporta poporul ?? Va intrebati, sau chiar nu va pasa ?! Jigodiilor !
11
1
Huuooo jigodie penala. Bine iti face primul ministru ca nu te mai pupa in fund. La puscarie cu tine si cu tot CCR.
8
2
S a vazut scroafa in copac....are ganduri de presedentie si vrea sa ii arate lui Iohannis ca el e mai tare.il roade succesul din America...un taran prost.
9
3
EEE gata sa terminat,iesim cu totii si merge peste puscariasul de dragnea,sil bagam noi la locul lui la puscarie
12
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108