REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Dragnea, înainte de sentinţa de vineri: 'Am emoţii'

Dragnea, înainte de sentinţa de vineri: 'Am emoţii'

Replica API 5 iunie 2018 | 01:04 369

Președintele PSD Liviu Dragnea a anunțat luni că are emoții pentru sentința care urmează să fie dată vineri în dosarul său, dar că speră că toate probele și discuțiile din instanță au arătat că este nevinovat.

"Oricine are emoții, oricine ar avea. Cum am mai afirmat, susțin cu tărie nevinovăția mea și sper ca tot ce s-a discutat pe parcursul procesului să fi convins magistrații că sunt nevinovat", a declarat luni Liviu Dragnea.

Întrebat dacă există vreo legătură între sentinţa în dosarul său şi mitingul PSD, de a doua zi, Dragnea a răspuns: "Sincer, nu văd legătura, dar dacă o forţaţi dumneavostră e în regulă. Noi am hotărât să facem mitingul pe 9 mai mai demult, chiar nu aveam informaţii că se amână pronunţarea."

Instanța supremă a decis, în 29 mai, amânarea pronunțării primei sentințe în dosarul în care este judecat Liviu Dragnea pentru 8 iunie. La ultimul termen, procurorii au cerut închisoare cu executare pentru toți inculpații din dosar. În cazul lui Liviu Dragnea, DNA a solicitat până la 7 ani și 6 luni de detenție, dar și anularea suspendării pedepsei din dosarul Referendumului.

În cazul fostei soții a lui Liviu Dragnea, procurorii au renunțat la acuzații, întrucât aceasta a achitat prejudiciul.

sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oricum , nu va primi cu suspendare ! Iar , de gagicuta lui , are cine se ocupa . Este mult mai tanar decat Daddy si dornic de impreunare cu pitipoanca ...
4
0
ce se face Irinuca daca pleaca tac_su la puscarie?????
2
1
ptr ce emotii , stii f bine ca vei fi achitat, ai platit atata lume, impropriu spus platit, corect servicii facute in baza legii, mariri de salarii si pensii nejustificate. Sper ca emotiile tale sa se concretizeze iar tu sa fii condamnat, indiferent cum, ca tot puscarie vei face. Si o urare pe masura ideilor tale- la cati mai multi ani cu executare, sa vedem iubitica te va astepta?
5
0
Poti sa dai cateva exemple de apucaturi hitleriste ale presedintelui? Nu ca as fi vreun fan al lui , dar vad ca multa lume il acuza si nu imi prea dau seama de ce , poate sunt eu mai slab la gandirea politica . De aia te rog lumineaza-ma tu .
7
0
Nu imi place Dragnea dar cand il vad pe Orban imi vine sa vars de infractorul Base nu mai comentez, presedinte avem un semiretardat politic cu apucaturi hitleriste si totusi nu pot fi de acord ca legea si conducerea tarii sa fie facute de procurori si servicii.
1
3
La multi ani cu executare imbecilule ! Aceeasi soarta sper s-o aiba tot PSD-u !
10
0
Bravo PSD bravo Dragnea
2
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108