REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Dragnea: Mergem ‘până la capăt’ cu modificarea legilor justiţiei; Orban ‘nu e liderul Opoziţiei, e un turnător şi atât’

Dragnea: Mergem ‘până la capăt’ cu modificarea legilor justiţiei; Orban ‘nu e liderul Opoziţiei, e un turnător şi atât’

Replica API 16 iunie 2018 | 00:01 230

Aflat la Şcoala Politică a TSD, care se desfăşoară la Neptun, preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat că se va merge “până la capăt” cu programul de guvernare, dar şi cu modificarea legilor justiţiei.

Iar declaraţiile nu s-au oprit aici, Dragnea comentând, pe larg, mai multe subiecte, şi nu a ratat ocazia de a-i ataca pe preşedintele Klaus Iohannis, cât şi pe liderul PNL Ludovic Orban. Despre Orban, Dragnea a comentat că nu este liderul Opoziţiei, ci doar “un turnător şi atât”. “Orban e liderul Opoziţiei? Nu e liderul nimănui, nu e nici măcar liderul lui. E un exemplu negativ. Un turnător şi atât!”, a spus Liviu Dragnea.

“Este o manipulare inimaginabilă. Este o minciună fără sfârşit, agresivitate dusă la extrem, foarte mult cinism şi ţi-e şi ruşine să mai vorbeşti de ceva sentiment - e un cuvânt care a dispărut demult din limbajul multor oameni care vorbesc la televizor, şi politicieni şi nepoliticieni. (...) În România, în America, în Europa de Vest, în Africa, în orice ţară din lume există oameni săraci. Din păcate, la noi, adversarii noştri - şi asta începând cu mulţi ani în urmă şi acum este din ce în ce mai intens - nu mai vor să vorbească despre sărăcie, au o abordare foarte cinică, pentru ei, oamenii săraci sunt doar nişte cifre statistice, vor să lovească şi lovesc încontinuu PSD-ul pentru că fiind singurul partid care pe lângă creştere economică se preocupă în aceeaşi măsură şi de eradicarea sărăciei, pentru că ei au un gând urât, dar foarte simplu - vor să elimine partidul care susţine această categorie socială - şi nu e mică deloc - pentru ca o mare parte din societatea românească să poată să aibă acces la resursele acestei naţiuni, să fie cât mai puţini cei care au acces la aceste surse, care decid, care împart între ei”, a mai declarat liderul PSD în faţa tinerilor social-democraţi.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Romania, plai de dor, de azi tara hotilor. Om cinstit sau muncitor la mana smecherilor.
0
0
lute...dar tu de unde stii ca e pitic? i l ai supt tu deja?
3
0
Pe 10 august a.c o sa i sugeti piticul lui Dragnea si la toti psd isti.Am uitat un amanunt si clitorisul la toate psd istele.
4
6
hotul striga hotul un nenorocit care isi bate joc de romani ,daca nu va faca parnaie inseamna ca avem legi de rahat si este mana in mana cu alt hot pus sus de el
5
4
Proasta lumea care-l crede pe nemernicul asta. Ce crestere economica vezi tu mai penalule ca ai marit salariile cu 5 bani si totul s-a scumpit inzecit. Natie jegoasa de om, cel mai viclean si cel mai imputit de pana acum esti mah. Pe cine sprijini tu? Pe aia saraci? Adica ciorile si putorile care nu vor sa munceasca atat, ca pe omul de rand care munceste l-ati terminat cu birurile. Da-ti demisia oligofrenule ca toata lumea cerebrala te vrea la puscarie.
8
3
da ma dar mai bine platiti decat prostiti ca astia de pe aici macar ai mei stiu de ce o fac!!!
0
4
Hai, megeti pana la capat!!! Numai asa puteti fi linsati, javre psd-iste!!!
13
5
mai nemernicule, l-ai scos si pe tata-tu din mormant sa te voteze?, jigodie ordinara ce esti. Asteapta pe 10 august sa asisti la un protest civilizat unde oamenii vin de buna voie nu prinsi cu arcanul precum cainii- LA PUSCARIE PE VIATA, TRADATOR DE NEAM SI TARA, SA NU UITI DE SLUGILE TALE: TUDOREL, DORNEANU, CIORBEA
12
3
L ati facut profet pe acest nimeni . media aservita total politicienilor . pentru un suc gazos si un piscot faceti din anonimi mari conducatori si oameni de stat .
12
4
PUSCARIASULE-SEFII PSD BOGATI SI POPORUL SARAC
12
4
Ce greata teribila cand vorbeste un puscarias cretin . Ca vorbeste pentru cei care au votat PSD-ALDE n-ar fii probleme , ci condamnabil este ca vorbeste pentru cei 18 milioane de votanti care n-au furat , n-au mintit si n-au preacurvit ... Acest mare gainar , putregai ordinar si puscariabil continuu , ori tace singur , ori il reducem noi la tacere perpetua ...
16
5
Pe 10 august trebuie sa iesim cu totii in strada impreuna cu Diaspora..atunci ne vom unii trebuie dati jos de la putere parazitii astia!!!
18
8
Daca nu te potolesti cu parteneriatele civile la urmatoarele alegeri votez opozitia barem aia sunt pe fata probulangii dar asta inseamna ca tu nu ai sa mai fii la putere si adio bani de vacante in brazilia ptr pisi.
11
2
si cu poponarii tot pana la capat mergi?
9
2
Pai tu mai ai ceva de pierdut? Noi cam da! Apropo, ai venit cu aia mica la mare?
19
4
Sunt in greva fiscala, pentru ce sa mai platesc taxe ? Sa se duca dracnea in Elvetia cu concubina sa ii ia ceas de 70000 de euro ? Sa plateasca laudatorii si sa ii aduca in bucuresti pe banii mei ? Bah voi sunteti nebuni ? Pana nu publica statul, primariile pe ce ne cheltuie banii si cum, de la A la Z, sunt in greva fiscala, punct . Votez cu banu de acum incolo ca sa ii usture!
23
5
Sa le explice cum au votat mortii si cum pot deturna un eveniment gen Halep pentru nea Teleorman.
27
6
Te-ai dus sa-i inveti cum sa fie postaci platiti?
24
7
Mihai tudose presedinte psd.jos dictatorul dracnea
17
8
exista prosti saraci, si smecheri de la teldrum. arzavar focu de snapani infecti
25
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108