REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Dragnea, MESAJ către parlamentarii din comisie pe întâlnirea cu Augustin Lazăr

Dragnea, MESAJ către parlamentarii din comisie pe întâlnirea cu Augustin Lazăr

Replica API 30 august 2017 | 01:06 473

Liviu Dragnea, mesaj către parlamentarii din comisia de anchetă înaintea întâlnirii cu procurorul general, Augustin Lazăr. Respectiva întâlnire se vehicula că va avea loc la Ministerul Justiţiei, însă preşedintele PSD susţine că ar trebui să aibă loc la Parlament. "Dacă aş fi membru în comisie, aş dori să fac întâlnirea la Parlament", a declarat Dragnea, scrie stiripesurse.

"Eu cred ca au suficiente date. Am auzit despre aceasta intentie. Eu, ca parlamentar, sper ca acea intalnire sa aiba loc in Parlament. Nu cred ca cineva poate media intre Parlament si alta institutie in afara de CCR. (...)Eu, daca as fi membru in comisie, as dori sa fac intalnirea la Parlament, acolo unde se desfasoara lucrarile comisiei. (...) Daca vorbim de intalniri secrete, inseamna ca ne aflam intr-o situatie foarte grava.", a declarat Liviu Dragnea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa-i sugeti pula lui Dragnea, toti aia care-l sustineti si-l pupati in cur !
1
3
lui zdragnea si sa l pupati in pix pe lazar
5
1
Cel care scrie sub pseudonimul NENOROCIT, chiar este un nenorocit...
0
6
Intalnirea trebuie sa se faca la Jilava , adica , la puscarie . Si comisia , si Dragnea , sa fie incatusati si sa ramana in celule multi ani de aici inainte ...
6
2
Golanii penale de prima mina.Prost este electorarul care la votat, credul si ignorant.
5
2
mai nemernicule, penalule, cat mai crezi ca rezisti sa tii pe jar o tara intreaga, sa arunci Romania in haos pentru ca voi , o haita de hoti, borfasi, excroci, mincinosi, analfabeti, agramati, sa dispuneti, practic, de vietile noastre? Cine esti tu sa iti permiti asemenea tampenii, oare tu nu vei ajunge la puscarie, se impune de urgenta pentru ca sa iti limpezesti mintea si sa analizezi ceea ce ai facut. Nu veti subjuga tara, ati reusit sa atrageti de partea voastra , prin imprumuturi exorbitante, aproape toate institutiile tari si cel mai trist si dezamagitor caz este al lui Tudorel Toader c
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108