REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Dragnea spune că PSD nu are legătură cu decizia luată de ministrul Justiţiei în legătură cu Kovesi

Dragnea spune că PSD nu are legătură cu decizia luată de ministrul Justiţiei în legătură cu Kovesi

Replica API 27 februarie 2018 | 02:08 413

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că nu îşi asumă nici el, nici partidul decizia luată de ministrul Justiţiei în legătură cu revocarea şefei DNA, explicând că există o procedură instituţională foarte clară.

"Nu trebuie să îmi asum eu şi nici PSD nu îşi asumă asta, aici nu e vorba de asumare. Este o procedură instituţională foarte clar definită în lege, (...) nu are ce să caute PSD aici şi nici nu vrea să se implice", a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului, întrebat dacă îşi asumă decizia luată de Tudorel Toader privind revocarea Laurei Codruţa Kovesi.

El a adăugat că argumentele ministrului Justiţiei cu privire la acest subiect trebuie să fie analizate de Administraţia Prezidenţială şi de preşedinte, "care îşi va exprima un punct de vedere mai devreme sau mai târziu".

Întrebat dacă ia în considerare suspendarea din funcţie a şefului statului în cazul în care refuză revocarea şefei DNA, Dragnea a răspuns: "Categoric, nu".

"Categoric nu luăm în calcul suspendarea preşedintelui. Orice discuţie pe această temă în care este implicat PSD este falsă", a susţinut el.

Liviu Dragnea a menţionat că nu este de acord cu afirmaţia preşedintelui Klaus Iohannis potrivit căreia începerea procedurii de revocare a şefei DNA este o oportunitate politică.

"Cred că preşedintele a făcut o afirmaţie greşită. Nu pot fi de acord cu politizarea acestei proceduri. Ori a vrut să spună altceva, ori nu, dar nu sunt de acord cu această afirmaţie. Nu putem vorbi de oportunitate politică. Se vorbeşte de independenţa Justiţiei şi de neimplicarea politicului în Justiţie. Atunci, cum putem vorbi de oportunitate politică aici? PSD şi eu ca preşedinte am stat deoparte în toată această perioadă în legătură cu acest subiect şi aşa vom face în continuare", a menţionat el.

sursa: Agerpres

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dupa ce "l-a bagat la inaintare"pe Slugarel,semi-puscariasul dracnea o da in prosteala ca de obicei.acest derbedeu malefic va ajunge subiect de manual infractional bineinteles dupa ce ajunge la zdup sau in exil precum alti banditi gen ghitisor,mazare,udrea,etc.
1
0
mos cretin , sa-i sugi pula lui dragnea ! asa ai facut si cu mazare si constantinescu si acum ii plangeti . AI SEMNAL LA PALAZU ? LA ISTERICI NU AR TREBUI ....MULTA MUIE !
0
2
D-na Kovesi este o femeie desteapta, demna, foarte bine pregatita profesional, cu verticalitate si multa seriozitate, cu un discurs de inalta clasa. Da, sperie hotii, mincinosii si penalii, le este frica inculpatilor de ea, este un pericol pentru ei, doresc sa o elimine. Bravo d-na ! Va felicit ! Nu cedati, va sustinem.
2
0
gresit, javra cea mai mare a tarii este penalul ordinar draknea
5
1
Aveti pe cea mai mare javra din aceasta tara.Ea da tonul escrocheriilor procurorilor.Ii doresc moarte usoara ei si tuturor procurorilor din acesta tiganie numita roumania.
1
6
avem asteptari de la PSD. Acest partid trebuie sa scoata in fata oameni puternici, care sa isi asume guvernarea. Nu este posibil ca min. muncii sa vanture un draft de lege de doi ani spunandu-ne in fiecare zi aceleasi lucruri stupide de parca am fi o tara de prosti. Cat despre Dragnea, daca fuge din arena pana sa inceapa batalia inseamna ca este un klaun cu cravata si mustata. Foarte urat gest sa nu sustii initiativele ministrilor la a caror numire ai contribuit. Procedura a devenit un cliseu neplacut care arunca o umbra de ezitare asupra intragii guvernari. Pacat de partid.
4
1
cine striga penali - este!
5
1
De cind un sef trebuie sa ia aprobari de la subalterni pentru a-l da pe unul din serviciu.Fa-i vint ,dle, daca nu esti multumit de cum lucreaza.ce atitea menajamente cu mimoza pudica.
3
3
cine draq este Dragbea ,.. ziaristi tembeli , nu va corectati materialele
4
0
Un golan ce lucreaza cu mina altora, iar el este curat, acesta este Dragnea.
7
1
mare mincinos acest dragnea
5
1
Dragnea este o javra ordinara, un ipocrit, un DIABOLIC. Chiar asa, nu are psd-ul legatura cu decizia ministrului Justitiei !? Incredibil ! Chiar ati uitat ciumatilor ?! Erati terminati, disperati: "Tudorele fa ceva"....etc. Pe cine mintiti, ne credeti prosti !? RUSINE ciumatilor, hotilor, mincinosilor, penalilor !!
9
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108