REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Dragoș SĂVULESCU își continuă viața de LUX în Italia: NU aș schimba NIMIC!

Dragoș SĂVULESCU își continuă viața de LUX în Italia: NU aș schimba NIMIC!

Replica API 18 octombrie 2021 | 00:37 4770

Fugarul Dragoș Săvulescu, condamnat la 5 ani și 6 luni de închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale din Mamaia și Constanța, își trăiește în continuare viața de lux și lipsită de griji din Italia. Fostul acționar al lui Dinamo și-a sărbătorit săptămâna trecută ziua de naștere în compania iubitei sale, care a și postat pe Instagram un filmuleț cu ei, fără griji, la malul mării.

Dragoș Săvulescu și iubita sa

Dragoș Săvulescu și partenera sa de viață, modelul Angela Martini, se află de mai mult timp în Italia, unde duc un trai luxos și lipsit de griji. Recent, fostul acționar de la Dinamo și-a sărbătorit ziua de naștere, iar iubita sa a postat un filmuleț în care îi face o declarație de dragoste bărbatului său.

”La mulți ani soțului meu uimitor! Primul moment în care te-am văzut, deja m-am simțit acasă! Îți iubesc puterea, super-inteligența, loialitatea față de mine și sufletul tău! Sunt atât de recunoscătoare pentru tot! Nu aș schimba niciodată nimic!", a scris Angela Martini.

Dragoș Săvulescu este un norocos al sorții, din moment ce partenerii săi de afaceri, în frunte cu Radu Mazăre, vor sta ani buni după gratii pentru furturile de zeci de milioane de euro cu terenuri din Mamaia, în timp ce el își vede nestingherit de viață în Italia.

Italia a modificat o condamnare definitivă a României

În mod cu totul și cu totul ciudat, justiția din peninsulă a modificat sentința din România și a dispus eliberarea lui Dragoș Săvulescu. Astfel, Curtea de Apel din Napoli nu numai că a respins cererea de extrădare a afaceristului fugar, dar a transformat condamnarea de 5 ani și 6 luni dictată de România într-una de 2 ani și 5 luni, cu suspendare.

Cu toate acestea, Săvulescu a anunțat că va da în judecată România și va cere daune prejudiciul și stresul creat.

„Am pierdut bani şi timp, am suferit foarte mult din cauza atacurilor venite din mass-media, care se bazau pe ştiri false. Am suferit daune psihologice, soţia mea nici măcar nu putea dormi şi mânca. Sănătatea noastră, imaginea noastră, viaţa noastră, afacerile noastre au fost afectate. Trebuie să cerem guvernului român să plătească pentru acest prejudiciu grav şi cred că avem multe motive legitime să pretindem acest lucru”, a spus Dragoș Săvulescu.

Grecia a refuzat extrădarea

Amintim și faptul că, anul acesta, Săvulescu a fost arestat în Grecia, întrucât pe numele său exista un mandat de arestare menținut de autoritățile din România. Ulterior, a fost eliberat din arest și, mai mult decât atât, Grecia a refuzat extrădarea lui Săvulescu în România.

”Arestarea mea din Mykonos a dovedit încă o dată că autoritățile române au ignorat abuziv legislaţia italiană și europeană prin menţinerea unui mandat de arestare în situaţia în care din punct de vedere legal nu aveau autoritatea de a face acest lucru. Sunt recunoscător instanței din Grecia pentru corecta aplicare a legii și mulţumesc avocatului meu – domnul Michalis Dimitrakopoulos pentru calitatea excepţională a muncii sale. Revenit acasă la Milano, sunt hotărât să expun public marele abuz făcut în cazul meu, ca si în multe alte cazuri din România”, a declarat Dragoş Săvulescu la ieşirea din clădirea Tribunalului din Syros, potrivit comunicatului, redat de g4media.ro.

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ai bani mananci, n-ai bani, nu ti-e foame!
1
0
ziua umblu cu Angela, dar noaprea dorm cu Angelo
2
0
Moooooie justice ,mooooie m.a.i sclavetii proxenetilor ro.
3
1
Normal ca-i multumit , liber si conturile pline ...si o bunaciune care ii satisface poftele !
8
2
SUNT LASATI SA ISI TRAIASCA VIATA....CE NU INTELEGETI....
7
0
baiat destept. multa mwe statului ro
10
4
La puscarie hot ordinar!
9
4
e plin de smecheri dinacestia care au furat sau facut accidente si au disparut din tara .poate ca ar fi necesar sa se apeleze la firme de recuperari sa ii aduca in tara .ii gasiti pe sofmag.com
10
4
PSd sau pnl data viitoare sau cu echipa de juniori a PNL ului, ale USR, da, mergeti la kakafland pt 1leu diferenta si astia v au furat orasul, cinste lor, la asemenea idioti chiar merita sa le furi tara.
7
3
Daca aveau ce sa-i faca ii faceau ca lu' Ender...
5
3
actiona cu totul altfel.
13
1
Speachless!
16
2

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920