REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Drama lui Cătălin Botezatu! Tatăl lui este bolnav de cancer la plămâni. „Ne-am operat în aceeași zi“

Drama lui Cătălin Botezatu! Tatăl lui este bolnav de cancer la plămâni. „Ne-am operat în aceeași zi“

Replica API 21 octombrie 2021 | 01:42 1339

S-au operat de cancer în aceeași zi. Cătălin Botezatu și-a deschis inima și a vorbit despre un subiect delicat pentru el: relația pe care o are cu tatăl său, care este și el bolnav de cancer, dar la plămâni. Botezatu a făcut confesiuni zguduitoare, în emisiunea „În Oglindă” a lui Mihai Ghiță, mărturisind că între tată și fiu există o ruptură peste care designerul nu a putut trece!

Cătălin Botezatu

Ultimii doi ani din viața lui Cătălin Botezaru au fost extrem de dificili. Designerul a avut un șoc atunci când medicii i-au spus că în spatele unei apendicite s-ar afla, de fapt, o tumoră și că va trebui să fie operat de cancer la colon imediat.

În ziua în care fostul jurat de la „Bravo, ai stil!” se afla pe masa de operație în Turcia, tatăl lui se opera și el, tot de cancer, dar la plămâni, în România. „Tata este foarte bolnav. Am păstrat relația cu el, dar în ultimii doi ani am fost încercați amândoi de Dumnezeu și a fost foarte delicat pentru că, în ziua în care eu mă operam, înainte de a afla că eu aveam acel cancer, el s-a îmbolnăvit. L-am salvat, l-am pus pe linia de plutire. În ziua în care eu mă operam la Istanbul, aproape mort, în aceeași zi, aproape la aceeași oră, el se opera în România de cancer la plămâni. Nu am știut unul de celălalt pentru că oamenii au încercat să ne menajeze, atât pe mine, cât și pe el. Din fericire, am scăpat amândoi, sper să fie ok pentru amândoi”, a spus Botezatu, la emisiunea lui Mihai Ghiță.

Relația lui Cătălin Botezatu cu tatăl său, pe butuci din cauza testamentului

Relația dintre cei doi scârțâie însă de mai multă vreme. Tatăl lui Cătălin Botezatu s-a recăsătorit, iar celebrul designer s-a simțit atunci dat la o parte, bărbatul fiind mai afectuos cu fiul vitreg decât cu propriul copil.

„Dar există această ruptură între noi. Vorbim la telefon, îl ajut din punct de vedere medical, mă ocup de el din toate punctele de vedere, dar este această reținere. Nu știu dacă trebuie să spun asta, e o chestie multe prea intimă, nu am spus-o niciodată. În urma ultimei căsătorii pe care a avut-o, are și un băiat, fosta lui soție are un băiat de care a avut grijă. Nu este al lui, nu am niciun frate, n-am nicio soră, dar el l-a crescut. Nu am nicio problemă, dar mi s-a părut la un moment dat că ținea, conta mai mult acel copil decât contam eu.

Doamne ferește, nu mă deranjează, dar când prima oară îți încurcă numele și, în loc să spună Cătălin, spune numele celuilalt băiat, e puțin jenant, chiar dacă aveam mulți ani. Și de atunci mi s-a luat puțin, deși a divorțat. Acum s-a retras undeva în afara Bucureștiului, e un om extrem de muncitor, dar este singur și, după ce și-a făcut acest mic imperiu nu am putut să mă duc să-l văd, chiar și după ce s-a operat, pentru că tot timpul era vizitat de acest băiat, cu care n-am nimic, eu mă întâlnesc cu el, dar e ceva.

Nu am un orgoliu față de tatăl meu, dar am o durere pe care el nu o înțelege niciodată. Chiar și acum e ușor egoist. El a crezut târziu că eu am trecut prin acele cinci operații și că am fost aproape de moarte și că eram varză pentru că eu nu i-am arătat. El nici nu știe cum sunt eu pe sub acest tricou, pentru că sunt ca un poligon de tragere cu zeci de tăieturi. Nu știe și pentru că nu m-a văzut zice: «Eh, asta e, pistol cu apă, un fleac». Când ești bătrân, probabil că devii mai egoist. Dar nu ar trebui să fie așa, pentru că totuși sunt singurul lui copil, nici măcar nu pot să spun că sunt singurul lui moștenitor pentru că nu am nevoie de nimic de la el”, a mai spus Cătălin Botezatu, scrie click.ro.

Cătălin Botezatu: „Te-ai gândit vreodată că eu aș putea să mor înaintea ta?”

Cătălin Botezatu a avut o divergență majoră cu tatăl său atunci când a fost întrebat dacă și-a făcut testamentul și cui îi lasă averea sa considerabilă.

„M-au întrebat dacă mi-am făcut testamentul. Nu am ce să las, toată lumea are ce trebuie, mama are ce trebuie, tata are ce trebuie. Dacă ar fi să las, toate se vor duce către cauze caritabile. Nu știu cine i-a transmis lui greșit că las banii mamei mele și m-a sunat și mi-a spus: «Tu ești numai maică-ta, asta a contat în viață, eu n-am contat». Și am zis: «referitor la ce, la avere? Te-ai gândit vreodată, ai putea vreodată să te gândești că eu aș putea muri înaintea ta?» S-a gândit. Din punctul meu de vedere, nu există durere mai mare decât să îți moară copilul. Deci cum te poți gândi că moare copilul înaintea ta și nu îți lasă o avere colosală? Dacă s-ar întâmpla asta, eu n-aș avea nevoie de nimic. Și de aici a fost o ruptură, o neînțelegere”, a mai spus Cătălin Botezatu, despre relația cu tatăl său.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920