REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

DROGURI ASCUNSE într-o JUCĂRIE de pluş, la Vama Veche!

DROGURI ASCUNSE într-o JUCĂRIE de pluş, la Vama Veche!

Replica API 26 iulie 2017 | 00:00 282

Un individ a fost surprins în Vama Veche având asupra lui o cantitate considerabilă de ecstasy, care urma a fi comercializată. Jandarmii constănțeni au fost cei care l-au depistat pe Tudor Florian Dobre, dosarul fiind instrumentat de către oamenii legii din cadrul BCCO sub coordonarea DIICOT. Precizăm că individul ținea drogurile într-o jucărie de pluș. El se afla alături de alte persoane care se "relaxau" cu jointuri.

Astfel, la data de 24 iulie, individul a fost propus spre arestare la Tribunalul Constanța. "Admite propunerea formulată de DIICOT –Serviciul Teritorial Constanţa. În baza art. 223 alin. 2 Cod procedură penală: Dispune arestarea preventivă a inculpatului Dobre Tudor-Florian, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 24.07.2017 şi până la data de 22.08.2017, inclusiv. Executorie. Dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă", potrivit minutei judecătorești.

Decizia poate fi contestată în termen de 48 de ore. Mai exact, în perioada 22 -24 iulie a.c., Gruparea de Jandarmi Constanţa împreună şi sub coordonarea Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa a desfăşurat o serie de acţiuni de combatere a traficului şi consumului de droguri de risc şi mare risc în staţiunile de pe litoralul Mării Negre, cu precădere în Vama Veche. La una dintre aceste acţiuni desfăşurată în Vama Veche, pe 23 iulie a.c., ora 10.30, jandarmii au surprins în flagrant o persoană, fiind vorba chiar de Tudor Florian Dobre, care încerca să comercilizeze droguri de risc și de mare risc, respectiv 45 de comprimate ecstasy, canabis și alte substanţe psihotrope. Totodată un echipaj de jandarmerie a observat în apropierea unei terase din localitate, patru tineri care-şi confecţionau ţigarete artizanale, iar în imediata apropiere se simţea un miros înţepător.

La vederea jandarmilor, persoanele au devenit agitate şi au mărit ritmul de mers. Au fost oprite şi li s-au făcut controale corporale şi al bagajelor. Adăugăm și faptul că asupra lui Tudor Florian Dobre, de 24 ani, într-o jucărie de pluş au fost găsite substanţele halucinogene descrise mai sus. Sub îndrumarea unui procuror DIICOT şi poliţist din cadrul B.C.C.O. au fost întocmite actele de cercetare penală.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
maimuta e ma-ta, ma papagalule
0
0
Bai maimuta,lasa prosteala cu copiii mici!eu spun despre persoane tinere care au jucaria plusata fixata cu grija pe bord,si despre unele chiar stiu ca nu au copii.Nu se poate face confuzia cu o jucarie a unui copil ptr ca se vede dupa uzura si lasata in masina in orice loc si nu pe bord ca in vitrina.
0
0
Te-ai gandit vreodata ca unii dintre ei chiar au copii mici?
0
0
Si in Sttiunea Costinesti la tarabele de porumb a fratilor Balan Alexandru si Balan Virgil se vand droguri dupa orele 12 in loc de porumb fiert si copt astfel permitandu-si sa -si inlocuiasc atarabele de doi lei cu altele deocheate fiind amplasate pe Faleza Soarelui si in fata la PIZZARIA ALBERT.Inclusiv ALEXANDRU a fost consumator profesionit acum amator pe la Club Gossep acum vreo doi ani trei ani in urma .
0
0
Vinde droguri la toti copii din Municipiu Mangalia, a nenorocit copii si tinerii din Mangalia de anii de zile are femei la produs e un traficant de droguri cu calitati de proxenet si trafic de minori si el si fisu si frasu
1
0
Tot mai multe jucarii de plus sunt de la o vreme puse pe bordul masinilor.Politia trebuie sa le faca ,,disectie,, sa vada daca sunt folosite ca ascunzatori de droguri .
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108