REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

DRUMUL spre CUMPĂNA ar putea deveni IMPRACTICABIL

DRUMUL spre CUMPĂNA ar putea deveni IMPRACTICABIL

Replica API 5 ianuarie 2021 | 07:05 2541

Locuitorii din Cumpăna au fost nemulțumiți, de-a lungul timpului, de calitatea străzilor din comună. Mai nou, mărul discordiei este un dezvoltator imobiliar, care dorește să construiască mai multe blocuri. Mai exact, mașinile de tonaj greu cu care se transportă materialele transformă drumul dintre sensul giratoriu și comună într-un adevărat ”patinoar”. Astfel, din cauza noroiului transportat pe cauciucuri de către tiruri, șoseaua devine alunecoasă, în ultimul timp petrecându-se mai multe accidente.

Iată mesajul unui locuitor din Cumpăna: „În atenția poliției locale și poliției Cumpăna, vă semnalez o problemă gravă în ceea ce privește circulația autovehiculelor de mare tonaj pe șoseaua Constanței. Nu de puține ori, am observat că suprafața asfaltului este acoperită de mâzgă și noroi din cauza constructorilor și vehiculelor care aprovizionează această activitate.

În ultima perioadă, de la bifurcație până la "drumul hoților", șoseaua este acoperită aproape în permanență de noroi. Ploile din ultima perioadă, în strânsă legătură cu noroiul de pe carosabil, au favorizat o serie de accidente, în care s-au produs vătămări corporale și pagube materiale. Vă rog să luați măsuri pentru a sancționa pe toți cei care încalcă legile pe acest sector de drum și nu numai!”

”Acel sector de drum nu aparține de Cumpăna”

Contactată de către ziarul Replica de Constanța în legătură cu această situație, Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna, a declarat că porțiunea aceea de drum nu aparține de comuna pe care o conduce, Constanța și Agigea împărțindu-și drumul.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
prostilor, orice santier trebuie OBLIGATORIU sa fie dotat la iesire cu pompa vap speciala de spalare a utilajelor care ies din santier pe drumurile publice. Ca blocurile sunt facute de un nepot de-a lu' primarita Caju si cei de la disciplina in constructii de la primaria Cumpana nu zic nimic asata-i alta poveste !
7
0
Pe madam Gaju o doare in pizda de Cumpana. Doar daca se plange soferache ala al ei de Pruiu ia masuri sa repare strazile. Cand nu o sa se mai poata cu masina isi cumpara elicopter si se face Pruiu pilot, gen
2
2
In curand accesul in oras dinspre Cumpana si Agigea va fi blocat . Cineva ar trebui sa analizeze serios problema asta , sa existe alternetive de intrare -iesire din oras spre zonele mentionate. Cata vreme se tot construieste spre Lazu Cumpana , circulatia va deveni cosmar.
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468