REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Duminică neagră! Accidente pe bandă rulantă, la Constanța. Două persoane au fost ÎNCĂTUȘATE!

Duminică neagră! Accidente pe bandă rulantă, la Constanța. Două persoane au fost ÎNCĂTUȘATE!

Replica API 25 martie 2019 | 23:48 343

Zi grea pentru polițiștii rutieri duminică, 24 martie. Mai multe accidente rutiere aua vut loc în Constanța, unele dintre ele ușoare, altele s-au soldat cu persoane rănite, tarnsportate la spital. Seria accidentelor a debutat în jurul orei 7:50, la intersecția dintre strada Baba Novac și Merișor din Constanța. Incidentul rutier s-a soldat cu două victime. Una dintre ele fiind încarcerată, conștientă. La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD și un echipaj de descarcerare. Polițiștii rutieri vor declanșa cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul incident. Persoanele rănite în urma accidentului sunt un bărbat și fiul acestuia de 14 ani care au suferit traumatism cranio cerebral și traumatism toracic. Au intervenit la fața locului pompierii Detașamentului Palas cu o autospecială de descarcerare. Au ajuns și medicii cu o ambulanță terapie intensivă mobilă SMURD C, dar si un echipaj de prim ajutor SMURD B. Băiatul de 14 ani a fost scos cu ajutorul pompierilor, ulterior fiind preluat de SMURD C. Șoferul de aproximativ 44 de ani a fost preluat de SMURD B. Atât șoferul, cât și copilul, se aflau în aceeași mașină, respectiv Logan.

Potrivit polițiștilor, în jurul orei 7.50 un bărbat de 66 ani a condus un autoturism pe strada Merișor, dinspre strada Fulgerului către strada Steagului și, ajungând la intersecția cu strada Baba Novac, nu a acordat prioritate și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat, de 45 de ani, dinspre Casa de Cultură către str. Soveja. A rezultat vătămarea corporală ușoară a celui de al doilea conducător auto și vătămarea corporală ușoară a pasagerului dreapta față din al doilea autoturism.

De precizat faptul că, în zonă, au ajuns mai multe persoane, rudele celor două victime, care au devenit recalcitrante și tulburau ordinea si linistea publică. Două persoane au fost încătușate, legitimate si, ulterior, amendate de politistii rutieri.

Taximetrist, rănit în urma accident în zona Tomis Mall

Mai târziu, un alt accident rutier între două autoturisme, unul dintre acestea fiind taximetru, a avut loc, de data aceasta, la intersecția dintre strada Mihai Viteazu și Cuza Vodă din Constanța, în zona Tomsi Mall. O persoană a fost rănită, fiind vorba despre un taximetrist. Evenimentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate. Șoferul de taxi este rănit ușor.

Pieton lovit de mașină pe strada Soveja

Seria accidentelor a continuat. Un șofer neatent a lovit un pieton pe strada Soveja nr. 90.

Mai târziu, la intersecția străzii Pandurului cu strada Liliacului, a avut loc un nou accident. O mașină a fost proiectată într-un stâlp, iar o altă - într-un zid. Două persoane au fost rănite

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Gura ca ti-o inchidem boshorog c@c@t la cur ce esti!
0
1
Tu sa taci dracului jegule!
5
3
Taci dracu hodorogule
3
10
In Sezonul Estival va fi jale pe strazile Constantei si a Statiunii milionarilor drogati ... Mamaia ! La Multi Ani POLITIEI ROMANE !
14
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108