REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

După anunţul lui Ciocănete că se înscrie în PSD, PNL anunţă că îl dă afară şi că cere prefectului să îi înceteze mandatul de consilier

După anunţul lui Ciocănete că se înscrie în PSD, PNL anunţă că îl dă afară şi că cere prefectului să îi înceteze mandatul de consilier

Replica API 18 mai 2017 | 01:03 585

Membrii Biroului Politic Județean al Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, reuniți în ședință astăzi, 17 mai a.c., au votat în unanimitate excluderea viceprimarului comunei Nicolae Bălcescu, Nicolae Ciocănete, din Partidul Național Liberal în conformitate cu art.22 alin.2 lit.b din Statutul PNL.

Decizia BPJ a fost depusă la Instituția Prefectului Constanța ca anexă la solicitarea Filialei PNL Constanța de emitere a ordinului de încetare a mandatului de consilier local al lui Nicolae Ciocănete, având nr. de înregistrare 6589/17.05.2017.

Membrii BPJ al PNL Constanța au validat numirea lui Marius Adrian Albu în funcția de președinte interimar al PNL Nicolae Bălcescu și l-au validat candidat al Partidului Național Liberal la alegerile locale parțiale din data de 11 iunie.

De asemenea, a fost validată și componența Biroului Politic Local interimar al organizației PNL Nicolae Bălcescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Trezitiva locuitori ai localitatii Nicolae Balcescu.Nu mai votati pentru o paine si 500 lei.Votati pentru viitorul copiilor vostri.
3
0
Ciocanete fura voturi !
1
0
Nu inteleg de ce l-au dat afara , ca toti liberalii au cam trecut prin toate partidele si vor mai trece , odata cu disparitia PNL ... Ce sa-i facem , lipsa de caracter de la portar la presedinte ... Niste ratati !
2
0
Tradatori !! Umbla doar sa se imbogateasac si prostii ii aleg . Poate acum se deschide mintea oamenilor si vor alege cu sufletul si nu pentru o paine si 200 ron . Soarta a ales pentru nenorocitii astia ...nu ii mai alegeti cretinilor !!
2
0
foarte bine, dece sa mai stea consilier de la PNL daca pl la PSD
1
0
Ascunde-te mai boschete,esti beat mereu,sperii copiii,dute la bodega si ia-ti si boschetarii tai ,CA numai betivii au ramas in Balcescu care voteaza oricine,ptr bautura,scursuri
2
0
Noroc ca a plecat in psd Ciocanete,si va-ti gandit di voi sa-l excludeti,ca altfel tineati boschetarul langa voi.Dar pana aici ia fost!O sal mai aleaga dracu,Sa saturat lumea de acesti hoti Ciocanete si Balan..Dna,dormi in papucii statului,in loc sa-i verifici la averi?
7
0
Cata maculatura sa consuma la alegeri ca sa-i faceti damblaua politica lu ciocanete.Brava ciocanete,iti vei lasa electorii fara hartie igienica si o sa-i cunosti dupa cusatura!!!
6
1
la pnl aduce Catarama Homosexuali.
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108