REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

După 'asasinii' lui Dragnea, şi Firea aruncă bomba: a fost spionată!

După 'asasinii' lui Dragnea, şi Firea aruncă bomba: a fost spionată!

Replica API 12 septembrie 2018 | 00:33 378

Primarul general, Gabriela Firea, declară că a fost urmărită, duminică, atunci când a ieşit împreună cu copiii la un loc de joacă, dar şi că ea şi membrii familiei au fost supravegheaţi şi cu alte ocazii.

Gabriela Firea a comentat şi afirmaţiile recente ale preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, care a precizat că nu are cum să o urmărească, deoarece nu are serviciu de informaţii.

"Mi s-a părut un răspuns care de fapt a creat mai multe întrebări. Răspunsul logic era: 'Nu o urmăresc pe doamna Firea' sau 'Nu am pus ca doamna Firea să fie urmărită'. Răspunsul acela - haideţi să luăm orice specialist în comunicare publică sau psiholog - 'Nu am cum să o urmăresc pe doamna Firea, pentru că nu am serviciu privat şi nici nu conduc vreo instituţie publică, care să aibă acest obiect de activitate' nu m-a mulţumit şi vreau să vă spun că inclusiv ieri am fost cu soţul şi copiii cei mici la un loc de joacă şi când am plecat de acasă aveam o maşină pe urma noastră. Pe urmă soţul a încercat să schimbe direcţia, ne-a preluat o altă maşină şi tot aşa... Şi eu - şi spre birou, şi alte locaţii - şi soţul, şi copiii suntem pur şi simplu supravegheaţi, dar credeţi-mă că nu ştiu dacă trebuie neapărat să îmi pese, pentru simplul motiv că nu am de ce să mă ascund şi nu am nicio întâlnire de care să mă ruşinez şi nici nu vorbesc sau fac ceva ilegal, imoral", a declarat Firea, pentru Digi 24, conform Agerpres.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a respins, duminică seara, acuzaţiile Gabrielei Firea potrivit cărora ar fi spionat-o.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tara arde, este decimata de pesta porcina care a nenorocit milioane de romani si, la psd-eii guvernului marioneta dracnea, condus de matrusca docila, veorica dancila, le arde de bascalie si de toate prostiile din lume!
1
0
agenturile straine au platit....doamne ajuta-i.
2
1
Si daca a fost spionata,au facut-o unii la ordinul sefului ei de partid.Deci pesedistii se spioneaza intre ei.Demni de mila sau paranoici?Si alt amanunt,serviciile sunt la ordinul lui Dragnea?Acum cativa ani,primarul din Iasi folosea politistii pt.a-si spiona amanta,iar luiPonta nu i se parea nimic in neregula.Spionii astia,in ghilimele, sunt platiti din banii contribuabililor,nu trebuie sa fie la cheremul cuiva in tara asta!
4
2
O parta ajunsa primar
3
1
prea mananci rahat cu lingura,,a fost bagata prea mult in seama.
4
3
Ninoninonino ....faceti loc sa vina salvarea.Dragnea si firea sunt doi pacienti carora tratamentul ambulatoriu nu mai are efect si trebuie dusi la salonul cu glumeti.Acolo ei vor povesti si altora cum se hlizeau cativa asasini si urmaritori care le voiau raul desi ei sunt bagati in seama doar de mustele verzi.Asteptam sa vedem cum se manifesta alti pesedisti daca vad si ei asasini,luminite,oameni verzi...dar la partid sunt doar oameni ...de maro
14
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108