REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

După ce a promulgat toate legile justiţiei, Klaus Iohannis face apel la Coaliţia PSD-ALDE

După ce a promulgat toate legile justiţiei, Klaus Iohannis face apel la Coaliţia PSD-ALDE

Replica API 15 octombrie 2018 | 00:20 408

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat vineri, 12 octombrie a.c., decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea și completarea Legii nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor și procurorilor. Ulterior, preşedintele a lansat un apel la Coaliţia PSD-ALDE să reia modificarea legilor în conformitate cu recomandările Comisiei de la Veneţia, conform stiripesurse.ro.

"Președintele României a avertizat, în repetate rânduri, că o serie de modificări aduse Legii nr. 303/2004, precum noile condiții de pensionare ale magistraților, modalitățile de numire sau revocare a procurorilor cu funcții de conducere și extinderea prerogativelor ministrului justiției, relativizarea unor standarde profesionale, introducerea unor criterii subiective - exclusive ori determinante în evaluarea magistraților -, slăbirea independenței procurorilor în realizarea rolului lor constituțional, modificarea condițiilor de răspundere a magistraților, au un impact negativ direct asupra actului de justiție și asupra calității acestuia.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Taiati ORBILOR PENSIILE SPECIALE si toate ,,specialitatile" pe care le dati godacilor psd! Astia mananca tot bugetul tarii. Oamenilor cinstiti care au muncit toata viata si au pensii de kkt le dati prosteala la latrina 3 si Romania tv! Pensiile speciale ruineaza tara si ne distrug pe toti! Ingroapa Romania toata.
3
0
Daca pui un zugrav sa conduca un spital,va iesi cum este acum, ca un profesoras ciufut si simplu de fizica e pus sa conduca ditamai tara.Efectiv tipul nu e bun la asta,dar noi deja asuntem obisnuiti cu impostorii.
4
2
Presedintele Johannis trebuie sa iasa, sa condamne comportamentul abuziv si penal al unui inculpat ca dracnea care duce tara in prapastie si foloseste bogatia tarii in mod partinic si personal numai ca sa scape el de puscarie. Dracnea este presedinte de partid, al unui partid corrupt, la fel de penal ca el, seful PSD. Klaus Johaniss este presedintele Romaniei si trebuie sa apere tara si cetatenii de asaltul penalilor la adresa democratiei!
4
2
toate sunt in van, acestia sunt imuni la orice ii atinge- ei au un singur scop- scaparea de puscarie a tuturor, ramanerea ce averile furate din buzunarele noastre, nici moartea bebelusilor nu-i misca- coalitia se tine pe pozitie, negociaza intre ei care sa fure mai mult- se urmaresc unii pe altii- nenorocitilor, pentru voi suferim noi cei multi, vremea lui ceausescu incepe sa fie regretata- totul atunci era la vedere, depindea de tine cum te chivernisesti, in schimb astazi nu mai avem siguranta zilei de azi pe maine- euro si cresterile tuturor si supraimbuibarea acestora nu are limite. Puscari
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108