REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

După Cristinel Dragomir, nici Horia Constantinescu nu mai este variantă viabilă pentru Prefectură. Să fie Dan Jeacă norocosul?

După Cristinel Dragomir, nici Horia Constantinescu nu mai este variantă viabilă pentru Prefectură. Să fie Dan Jeacă norocosul?

Replica API 19 iulie 2018 | 00:00 361

Constanţa, judeţul care funcţionează cu un singur subprefect din doi

Constanţa, judeţul care funcţionează cu un singur subprefect din doi

În aşteptarea unui „deznodământ” (o decizie) în privinţa noului prefect al judeţului Constanţa, pe piaţă „zburdă” o serie de variante care mai de care mai amuzante. Avem însă următoarele certitudini: fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, Cristinel Dragomir, e scos din joc, la fel – şi Horia Constantinescu, şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa.

În urmă cu câteva zile, Cristinel Dragomir a susţinut un concurs pentru un post de funcţionar în cadrul Primăriei Constanţa, însă rezultatul a fost atât de slab, încât este clar că el nu va fi numit prefect al judeţului. „L-au lucrat iarăşi prietenii lui din PSD, la fel cum i-au făcut când a vrut să fie în Consiliul de Administraţie de la Oil Terminal. L-au minţit că îl susţin”, a declarat un social-democrat.

După Dragomir, şi Constantinescu este proaspăt „eliminat” de pe lista pentru Prefectura Constanţa. În cursul zilei de vineri, lui Horia Constantinescu i-a fost prelungit mandatul (şi dreptul de semnătură) până la organizarea unui concurs pentru postul de la CJPC. Cu alte cuvinte, „i s-a dat de lucru la CJPC, să asigure continuitate.

Adică, un semnal că nu e el alesul pentru postul liber de prefect de la Constanţa”, a declarat un parlamentar PSD de Constanţa. Acelaşi parlamentar a precizat că nu este exclus ca „lozul câştigător” să fie tras de subprefectul Dan Jeacă, aflat momentan în concediu medical. „E băiat bun, l-a susţinut şi Liliana Mincă atunci când a fost şef la Loterie, acum se înţelege bine şi cu Felix Stroe, şi cu Horia Ţuţuianu”, a mai comentat parlamentarul.

Interesante sunt şi variantele feminine vehiculate pentru postul de prefect, una dintre ele fiind o angajată de la Consiliul Judeţean Constanţa, însă acelaşi pesedist precizează: „Să nu avem surpriza să ne trimită pe cineva de la Bucureşti, semn că nu sunt bine văzuţi nici unii, nici alţii de pe aici, de la PSD Constanţa”, a comentat parlamentarul, făcând referire la taberele din organizaţie.

Reamintim că postul de prefect este liber din data de 6 iulie, după demisia lui Ioan Albu. În prezent, cel care asigură conducerea Prefecturii este subprefectul Levent Acoium.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Horia Constantinescu prefect. CINSTE LUI! Un om adevarat care a mai educat hunii ce traiesc ca in vestul salbatic.
0
1
Da, Dan Jeaca.. Ne e dor de macedoni ca oricum Constanta este o oierie si pute numai a branza. Ce gaseste Constantinescu in marile restaurante a machedonilor, infectie.... fara cuvinte.Machedonii fac numai pentru ei, uita ca sunt romani, traiesc in Romania si trebuie sa se subordoneze legilor. Ei traiesc doar dupa legea lor. Numai banii altora in buzunarul lor ii vad si in rest dupa ei potopul.
10
3
Vreau sa vad si eu un om care sa nu fie din cloaca veche, un specialist in ceva, oare mai exista in constanta
1
0
auzi, ca-i baiat bun, ca e sustinut, ba ca e lozul care trebuie, cred ca trebuie sa aduceti profesionisti de la Bucuresti, ca aici e jale...
5
1
ati uitat de mine?
2
0
Traiasca tata Musat ca am prins si eu un loc de consilier ca sunt un ciurli burli vai steaua mea de puturos si pacalici
6
0
Poate ca da, poate ca nu, dar mai bine punem unul de la PDL sau PNL , ca oricum sunt peste tot sefi in constanta
5
0
O FEMEIE , MAMA SI SOTIE ...ADEVARATA !!...DIRECTOARE ...INZESTRATA , E BUNA DE... PREFEC!!!!!!
1
3
Ti-au murit laudatorii Tincule? Ai ajuns sa iti dai singur like si sa scri comentarii despre tine? In ce hal ai ajuns... Noroc cu banii lu socratu ca altfel erai sofer de autobuz.
10
2
D.Jeaca_culmea cipanizarii !
10
4
La incalzire este Cristian Tincu. Un personaj de mare anvergura. A demonstrat de fiecare data ca poate sa-si indeplineasca, chiar sa le depaseasca, atributiile trasate. Intrun final ajunge pe traseul pe care trebuia sa fie de mult. Mult succes Cristi !
4
11
LEVENT ACCOIUN MERITA PREFECT
8
5
Buna gluma, asta cu Jeaca Prefect..... Ptiu, drace.....
15
4
La alegerile parlamentare erau in stare sa promita orice,ca sa se implice fraierii sa scoata PSD-ul voturi ca sa prinda senatori si deputati,crema excrocilor sau copiii lor. Conducerea PSD Constanta in frunte cu Stroe Felix nu au reusit sa preia controlul judetului de niciun fel.Dovada,in toate deconcentratele orice altceva numai PSD nu! Seful majoritatii deconcentratelor este Institutia Prefectului! Domnule Stroe,daca veti avea prefect cum aveti presedinte de Consiliu Judetean,mai bine dati-va demisia! Prea multi obositi pe langa d-stra!
13
1
Puneti-l pe Accoium, macar ala e serios si munceste, nu ca cotitorii de Jeaca si altii care rup terasele prin oras si se ascund dupa concedii medicale ca sa faca drumuri la Bucuresti , ca poate-poate...Il unge prefect , sustinut de limba lunga al lui Tutuianu. Baieti...incet incet, lumea incepe sa se trezeasca, iar PSD-ul daca nu face ce-a promis, s-ar putea sa scoata procent sub doua cifre la urmatoarele alegeri. Lumea v-a acordat incredere, dar voi dezamagiti incontinuu
17
3
blagan va fi numit de la bucuresti
0
2
Prefectul va fii o femeie !! O sa vad care dintre ele ?!
2
4
Pai la cati psdisti a turnat Cristinel Dragomir, ce asteptari avea ? Un betiv si o panarama de oml
11
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108