REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

După funcţia de la partid, Learciu urmează să piardă şi postul de vice la CJC?

După funcţia de la partid, Learciu urmează să piardă şi postul de vice la CJC?

Replica API 30 august 2018 | 01:23 431

Prezent la Şcoala de Vară a tinerilor şi femeilor din ALDE, care se desfăşoară la Constanţa, Călin Popescu Tăriceanu a confirmat, indirect, faptul că Daniel Learciu nu mai deţine vreo funcţie de conducere în organizaţia de la malul mării. Mai mult, noul preşedinte interimar al organizaţiei judeţene a ALDE Constanţa, Ion Popa, a precizat că urmează şi o evaluare a celor care deţin funcţii în administraţia publică locală. Cu alte cuvinte, va fi evaluată şi activitatea lui Learciu la Consiliul Judeţean, acolo unde este vicepreşedinte.

„Am considerat că e nevoie de o conducere cu experienţă adminsitrativă şi politică. Domnul Ion Popa va fi secondat, ajutat, de domnul Gabriel Daraban”, a spus Tăriceanu, referindu-se la organizaţia ALDE Constanţa. Referitor la situaţia lui Learciu, Tăriceanu a recunoscut că nu cunoaşte foarte bine activitatea la nivel judeţean, dar că “noua conducere va face evaluarea tuturor. Cei care s-au făcut cunoscuţi în faţa cetăţenilor, vor rămâne”, a mai precizat Tăriceanu.

„Evident, vom analiza activitatea colegilor care ocupă funcţii în adminsitraţie. Sunt la curent cu activitatea lui Learciu. Am început evaluarea încă de ieri, şi o voi continua. Aceasta este prioritatea în acest moment. Se va ţine cont şi de prevederile statutului ALDE”, a declarat, la rândul său, Ion Popa.

M.S.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Leoarciu a venit leoarciu a plecat
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108