REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Ea e tânăra la care a "poftit" interlopul Giolacai!

Ea e tânăra la care a "poftit" interlopul Giolacai!

Replica API 14 septembrie 2011 | 00:00 659

Miss studenta de la Drept

Miss studenta de la Drept

Tânăra care a reclamat că Arsen Giolacai a violat-o a câştigat un concurs de miss şi apare în dosarul "Prostituate de lux pentru politicieni".

Alexandra Stoian e studentă la Drept, iar în timpul liber încă pozează pe post de model, aşa cum puteţi vedea în imagini.

Iată un fragment din dosarul "Prostituate de lux pentru politicieni", în care este menţionată Alexandra Stoian:

"Martora Stoian Alexandra a început colaborarea cu agenţia Diva Models pe când era elevă în clasa a IX-a, după ce câştigase titlul de Miss Boboc. A privit modelingul mai degrabă ca un hobby. Pe lângă prezentări de modă, apariţii în emisiuni tv, hostess, a participat şi la câteva concursuri de frumuseţe. A câştigat titlurile de Miss Constanţa şi Miss Litoral în anul 2007, când a participat însă ca model al agenţiei ANAM a lui Nelu Mirea de la Fashion Tv. În 2006, când participase ca model al agenţiei Diva Models luase menţiune pentru că refuzase să întreţină acte sexuale cu inculpatul Costan Relu Cornel, o condiţie pentru a câştiga titlul de miss. În ciuda tuturor avansurilor sexuale pe care i le-a făcut în timp inculpatul a refuzat să întreţină cu el acte sexuale până după ce a împlinit vârsta de 18 ani, până după ce s-a despărţit de un iubit cu care avusese o relaţie de trei ani, începută chiar la vârsta de 14-15 ani. Putem spune că era destul de vulnerabilă.

Inculpatul a dat-o mult timp drept exemplu celorlalte fete din agenţie, ca un manechin (termen pe care-l folosim pentru a evita confuzia) de succes propulsat de agenţia Diva Models, asta pentru că iubitul ei îi cumpărase o maşină şi o locuinţă. În timpul relaţiei ei cu Liviu Bramburic (acel iubit bogat mai în vârstă decât ea) inculpatul încercase să-i învrăjbească, dar totodată o sfătuia să fie mai independentă, să profite material de relaţie cât mai mult. A respins mai multe avansuri de natură sexuală ce i-au fost făcute de Negoiţă Robert Sorin. A auzit bârfe că unele dintre fetele din agenţie participante la diferite evenimente organizate de inculpatul Costan Relu Cornel (se înţelege prin agenţia Diva Models) ajungeau să întreţină acte sexuale cu diferiţi bărbaţi prezentaţi de inculpat. S-au vehiculat nume ca Nuredin Beinur, Pantelis Kalliagkas, Munteanu Florin, Negoiţă Robert Sorin, Carmelo - un italian, dar şi Bănicioiu Nicolae", se mai arată în rechizitoriu".

sursa foto: http://alexcaranfil.ro/blog

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108