REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Economia lui Ponta care „duduie” nu mai impresionează. Luat la rost de fani

Economia lui Ponta care „duduie” nu mai impresionează. Luat la rost de fani

Replica API 15 august 2015 | 08:37 584

Scos „la tablă”

Scos „la tablă”

Premierul Victor Ponta a comentat din nou, vineri, cu privire la economia care „duduie”. În ciuda problemelor juridice sau din partid, Ponta se agaţă de realizări economice, pe care le compară cu alte ţări din spaţiul comunitar.

„3,7% creştere economică în semestrul I din 2015 (locul 2 în UE după Cehia şi puţin peste Polonia) zic că nu e rău! (chiar dacă o să-mi ceară demisia Dna. Alina Gorghiu, că ea sigur făcea cel puţin 10%)”, a spus Ponta, care şi-a creat un obicei în ultimele zile, la fiecare postare, indiferent de subiect, precizând că co-preşedintele PNL, Alina Gorghiu, îi va solicita demisia.

Afirmaţia lui Ponta nu a mai fost atât de „gustată” de public, care i-a sărit în cap pe pagina sa de Facebook!

„Să reduci TVA la 9% şi să nu scadă preţurile, asta înseamnă să fii mafiot! Să măreşti salariile şi noi tot săraci suntem, asta înseamnă să fii mafiot! Să pleci în croazieră de mii de euro şi totuşi să creşti salariile parlamentarilor, asta înseamnă să fii mafiot! Toţi sunteţi o apă şi un pământ! Cu Băse, cu Iohannis... numai pentru voi! Bravo vouă, că la doi ani închisoare toţi ne-am risca pentru 10 milioane euro în. Nu va fi bine niciodată în România...”, i-a transmis Vasile Doncean.

Nici bugetarii nu mai sunt entuziasmaţi. „E frumos dar pentru noi nu înseamnă nimic , explicaţi-ne să pricepem şi noi dacă vom trăi şi noi decent acum nu peste trei ani. Cei care au primit salarii majorate e clar că-şi permit o vacanţă, noi când ? (sunt bugetar)”, i-a spus Elena Netcu, urmată de Otilia Velcea. „A fost frumos în concediu? Eu, din sistemul de învăţământ nu îmi permit nici măcar o ieşire de o zi. şi dacă mă uit pe CV-urile politicienilor am mai multă şcoală…”, i-a spus aceasta.

Vasile Goia a fost mai dur: „Te mai lauzi mult mă? Nu vezi că suntem mai săraci ca africanii? Cine dracu‘ îi ăla care te crede? Nu îţi e rşine de pensionarii care rabdă foamea şi le lipsesc medicamentele?”, a spus acesta.

În spiritul glumeţ întreţinut de Ponta, Mihail Codru i-a întors-o premierului. „Aveţi o idee, fixă cu demisia lui Gorghiu. Mai bine ne-aţi povesti de nişte sisteme de irigaţii...”, i-a spus acesta.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108