REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Edilul Constanţei, adresă către ABADL cu privire la malul lacului Tăbăcărie care se surpă

Edilul Constanţei, adresă către ABADL cu privire la malul lacului Tăbăcărie care se surpă

Replica API 1 iunie 2017 | 00:00 369

Autoritățile par să fi uitat de malul lacului Tăbăcărie care se surpă din ce în ce mai mult și devine un pericol. Prin Parcul Tăbăcărie se plimbă zilnici zeci de constănțeni sau poate chiar sute. Printre aceștia se află și copii care sunt expuși la un real pericol. Pentru ca această situație să dispară cât mai curând, edilul Constanței a specificat că va face o adresă către ABADL. „Am fost acum câteva zile cu copiii și am văzut că există câteva zone unde există discontinuitîți și prăbuși care sunt un pericol public. Dacă cei de la ABADL nu au bani și nu au soluții să remedieze, măcar să izoleze și să avertizeze. Înțeleg că poate nu au o licitație pregătită în acest sens, dar măcar să izoleze cred că pot face”, a afirmat primarul Decebal Făgădău. Din punct de vedere legal, Lacul Tăbăcărie este administrat de Oficiul de gospodărire a apelor, adicăAdministraţia Bazinală de Apă Dobrogea — Litoral (A.B.A.D.L.). De-a lungul anilor, dar în special după 1990, respectivele oficii de gospodărire a apelor s-au reorganizat sub diferite titulaturi, însă printre multiplele obligații a rămas şi gospodărirea cuvetelor lacurilor naturale şi artificiale.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
n-au timp ,make deja sunt in sevraj,nu-i mai pasioneaza decat banii care vor curge de pe urma mizeriilor de umbrele si sezlonguri jegoase care deja au ocupat toate plajele
4
0
Cu excrocul Paparii director fara pregatire de specialitate o sa reparati malurile Tabacariei la pulivara. Alo dom primar nu sunteti in PSD poate puneti o vorba la Partid sa-l dati afara fiindca altfel o sa va dam noi afara.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108